RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De var helt grusomme

Sist oppdatert:
Designer Tina Steffenakk Hermansen ble helt fortvilet da hun så Top Model-jentene på catwalken.

(SIDE2:) Kjendisenes favorittdesigner TSH ble tidlig kontaktet av TV3 med et ønske om at hun skulle bidra på årets sesong av «Top Model». I første episode kunne vi se jentene på audition hos TSH for å konkurrere om å få gå en av hennes visninger. Ingenting hadde forberedt den profilerte designeren på hva hun hadde i vente.

Les også: Norske kjendisers favorittdesigner

- Det var helt krise, sier designeren bak merket TSH, Tina Steffenakk Hermansen til Side2.

- Jentene kunne jo overhodet ikke gå så jeg ble helt fortvilet. Jeg sto der helt lamslått og tenkte: Dette er grusomt! En etter en gikk de over catwalken og så ut som de ville synke jorden. De skulle jo vise min neste høst- og vinterkolleksjon og da kreves det et visst nivå. Til slutt måtte jeg bare bestemme meg for å fokusere på at jeg var tildelt en rolle i TV-programmet.

Se bildene: Her er «Top Model»-jentene

Fant en favoritt
Det hele endte med at TSH valgte ut to hun mente som kunne gå, og tre som var greie nok.

- Heldigvis gikk det greit til slutt. Men jeg fikk jo høre at det hadde vært mye misunnelse i etterkant av utvelgelsen. For å sette det hele i et større perspektiv så er det kun en av jentene som var god nok til at jeg kunne bruke henne igjen på en ordinær visning. Marita Skeivik Frost (17) gikk visningen der min sommerkolleksjon ble presentert, sier hun til Side2.

Mangel på selvinnsikt
Tina Steffenakk Hermansen har benyttet seg av de fleste norske toppmodeller til sine visninger. Og hun har høye krav til kvalitet fra sine modeller.

- Det som forbauset meg var jentene som hadde meldt seg på årets «Top Model». Jeg skjønner seriøst ikke hva de tenker på. Hvor får de den selvtilliten fra til å melde seg på et program som dette når mange av dem ikke eier de forutsetningene som skal til for å bli modell? Hvordan kan de sikte så høyt også kan de ikke gå engang? sier en rystet designer.

Under Oslo Fashion Week i august holdt TSH en av de mest populære visningene for kjendisene. Side2 var på plass og stemningsrapporten derfra ser du ved å følge lenken under.

TSH-visning på Vigeland-museet: Klikk her for bildene

- Viktig for designeren
Til tross for sjokkstarten er Hermansen veldig fornøyd med samarbeidet med TV3 og Top Model. TV-programmet er et vindu for designeren der hun får eksponert kjolene sine for et større publikum.

- Det var gøy å se klærne sine på TV også fikk vi noen fantastisk fine bilder av kjolene. Selvsagt er det positivt for meg å være med siden Top Model er et populært TV-program. Det skjer jo ikke så mye i Norge så man må ta med seg det en kan, smiler hun fornøyd.

Mer om «Top Model»: Jan Thomas ble kjærlighetsdoktor
Debatt rundt jentekyss: - Ikke akkurat dårlig TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere