RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Deilig å komme i gang

Sist oppdatert:
Kaptein Kristofer Hæstad om årets første trening.

Se intervju med Hæstad her

Onsdag møttes Vålerengas a-lag til årets første trening inne i Vallhall arena. Nå starter oppkjøringsperioden til den lange 2011-sesongen som inneholder serie, cup og spill i Europa.

- Det er delig å komme i gang igjen. Jeg har gått og trippa den siste uka hjemme for å komme i gang igjen, sier Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad til VIF TV om årets første økt.

Hæstad kan fortelle at han har trent godt i fotballferien.

- Man blir litt lei av å gå på tredemølla hver dag så det er godt å spille litt fotball igjen. Jeg har trent godt fysisk, men det blir ikke så mye ballspilling i løpet av ferien, sier han.

Flere av a-lagsspillerne har brukt desember til å trene på Valle, selv om spillerne har hatt fri fra fellestreninger. Og Hæstad lover at Vålerenga ønsker å fortsette den gode trenden fra 2010.

- Det var en bra sesong spillemessig i fjor, men nå har vi satt standarden for den sesongen som skal komme. Vi håper å kjempe i toppen i år også.

Se intervju med Hæstad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere