RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Deilig å være ute

Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
De nybakte foreldrene koste seg uten baby.

OSLO KONGRESSENTER(SIDE2): - Det er første gang vi er ute etter fødselen, og det er veldig deilig, sier Maria Skappel (23) da Side2 møter henne og samboeren Andreas Holzweiler, under åpningen av Oslo Fashion Week (OFW) tirsdag kveld.

Les også:Dorthe ble bestemor

Hele motenorge samler seg denne uken i hovedstaden for å få med seg det nyeste innen norsk mote, og den offisielle åpningen fant sted på Oslo Kongressenter. Per Sundnes og Angnes Kittelsen hadde fått æren av å lede showet, som kun var for pressen og spesielt intiviterte.

Se bilder fra åpningen nederst i saken!

Kanskje på catwalken
Skappel, som har markert seg både som modell og smykkedesigner, har flere ganger vært å se på catwalken under OFW. Og da Side2 spør om hun planlegger «å ta en Heid Klum» og entre catwalken kort tid etter fødselen, smiler hun lurt.

- Det er mulig du ser meg på catwalken, sier hun hemmelighetsfullt.

Hun ser heller ikke bort fra at hun vil få med seg mer av moteuken, men det avhenger natuligvis av èn ting.

- Om vi får barnevakt så kommer jeg nok til å få med meg flere visninger, sier hun mens samboeren nikker bekreftende.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ønsker seg flamingokjole
Det er ikke lenge siden Skappel og samboeren ble foreldre. I begynnelsen av januar fødte nemlig Skappel en jente, men tirsdag kveld koste altså de nybakte foreldrene seg på egen hånd.

- Jeg gleder meg veldig til fashion week, og aller mest til å se Fam Irvoll. Jeg ønsker meg den rosa kjolen med flamingoer som hun har designet, avslører Skappel.

Fam Irvoll er kjent for sin eksentriske stil, og for å bruke dyr og andre elementer for å skape 3D effekt i plaggene – og kjolen Skappel refererer til fikk mye oppmerksomhet da den ble vist under OFW i august i fjor.

Tips til alle menn
Åpningen av moteuken tiltrekker seg mange kjendiser, og her gjelder det å se og blir sett. Det er viktig å kle seg riktig, og Skappel forklarer nøye hva hun har valgt å ta på seg denne kvelden.

- Jeg har på meg jakke og kjole fra Gestuz, kardigan fra Dagmar, tights fra Rutzou og sko og veske fra Black Lily, sir hun å se bort på samboeren.

Holzweiler som er medeier i et klesagentur ser som alltid like trendy ut – og han har ett hett tips til alle menn.

- Du må sjekke ut denne American College jakken. Mark my words, den kommer til å bli det neste store, sier han og forsvinner i folkemengden sammen med samboeren.

Side2 er til stede på Oslo Fashion Week og holder deg oppdatert på alt som skjer!

SE BILDENE FRA ÅPNINGEN HER:

2876

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere