RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Deilig med tre poeng

Sist oppdatert:
Martin Andresen etter 1-0-seieren over Viking.

Se intervjuet med Andresen her

Vålerenga tok sesongens andre seier da Viking ble slått 1-0 på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Spillet satt nok ikke hundre prosent for Vålerenga, men Mohammed Fellahs involvering i andre omgang var nok til å klatre til andreplass på tabellen for Vålerengas del.

- Det kommer til å være sånn i begynnelsen av sesongen, og sånn er det alltid, at idealbildet og spillet ikke sitter helt som man ønsker. Så må man ta med seg nok poeng til å begynne med og gradvis spille bedre og bedre, sier Martin Andresen til VIF TV etter kampen.

Viking tok kommandoen i kampen fra starten av og hadde flere avslutninger mot mål.

- Vi gjør en god andre omgang, og var litt heldige at Viking ikke scorer på oss i første. Samtidig var det ikke mye for Viking hadde noen skuddmuligheter og du skal skyte godt for å score på Lars. Det var ikke sånn voldsomt store sjanser, sier Andresen.

- Viking var hakket bedre før pause men jeg synes vi tar over og er bedre i andre.

Gode innbyttere

Nevnte Mohammed Fellah erstattet Martin Pusic ved pause og ble matchavgjørende med sin involvering etter 71 minutter. Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad ble henvist til benken fra start for første gang siden 2010-sesongen.

- Det er ikke snakk om en vraking. Nå har vi en tropp som er såpass bred at vi har muligheten til å rullere på laget og det kommer vi til å gjøre. Det er en kjempefordel for oss, sier Andresen.

- Og da naturlig i rullering må man sitte på benken innimellom. Doffen har vært bra i de andre kampene han har spilt også var han god når han kom inn i dag.

I intervjuet på VIF TV snakker også Andresen om debutant Simon Larsen og viktigheten av å ha en jagende Marcus Pedersen på topp.

Se intervjuet med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere