RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den beste TV-serien

Amerikansk presse elsker TVNorges nye serie «Friday night Lights»

(SIDE2:) «Dette ektefølte dramaet er rett og slett en av de best spilte, best skrevne og best produserte seriene på TV,» skrev USA Today da serien hadde premiere på amerikanske skjermer i oktober i fjor. «Denne serien blir stor - og ikke «bra til å være TV», men bra på samme måte som kunst,» mente kritiker Virginia Heffernan i New York Times.

Presset fotballtrener
Friday Night Lights kretser rundt et fotball-lag på high school i den lille byen Dillon i Texas. Laget er lovende, og den nyansatte treneren føler presset. Byens stolthet og ære hviler på trener Eric Taylors og spillernes brede skuldre.

Serien gir deg alle elementer som skaper spenning og motsetninger i amerikansk småbyliv: byintriger, bedrevitere, sterke fotballspillere, stoffmisbruk, sårbare tenåringer, engasjerte kvinner og en rekke mennesker med hjertet på rett plass.

Skal vi tro de amerikanske kritikerne, er det duket for en ny TV-favoritt:

Basert på film
«Friday Night Lights er et under. Det er et stort drama, som vil få selv skeptikere til å få klump i halsen. Med denne serien vil NBC ta over posisjonen som seriemestere,» skrev en begeistret Virginia Heffernan i New York Times.

Serien bygger på filmen «Friday Night Lights» fra 2004 med Billy Bob Thornton i rollen som lagets trener, og har premiere på onsdag 20. juni klokken 19:55.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere