RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den er tyve rubiner over ti diamanter

Sist oppdatert:
Er dette verdens mest eksklusive klokke?

(LXUS.no) - Den er tyve rubiner over ti diamanter, svarte den Emmy-vinnende entertaineren Liberace da han ble spurt hvor mye klokken var.

Og dersom han fortsatt hadde vært i live i dag, ville Liberace - som også var kjent som kongen av bling - trolig gått av hengslene ved synet av Diors siste herreur.

JUVELBESATT: På Dior Christal Tourbillon Diamonds and Rubies har metallet måttet vike for edelstener.

LES OGSÅ:
Slik kjøper du riktig klokke
Tidløse klokkeklassikere som aldri går av moten
Uret alle vil ha

Det franske motehuset har overgått alt hva luksuriøs håndleddsmote angår i produksjonen av armbåndsuret Dior Christal Tourbillon Diamonds and Rubies. Borte er alt unødvendig metall, som er blitt erstattet av diamanter, rubiner og farget mineralglass.

Sjeldent og svindedyrt

Huset er 42 millimeter bredt og i hvitt gull, mens det gjennomsiktige glasset gir fullt innsyn i det estetisk vakre tourbillon-urverket. Nesten hele lenken er besatt med diamanter og rubiner.

Luksusuret er kun produsert i ett eksemplar, og slikt blir det selvsagt etterspørsel av. Ifølge Worldtempus.com har uret en prislapp på 7,9 millioner kroner.

Dior Christal Tourbillon Diamonds and Rubies er blitt nominert til årets Geneva Grand Prix d'Horlogerie. Men dersom du ikke har råd til å bli den lykkelige eier av prakturet, er det kanskje en mager trøst at klokker med mye bling er helt ut i år?

Sats heller på en av disse tidløse klassikerne og les her hvordan du finner riktig klokke for deg.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere