RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Den var pappaktig

(Nettavisen)
Sist oppdatert:
Stabburet har endret oppskriften på pizza Grandiosa.

(SIDE2): Norges mest populære pizza får ny bunn, opplyser Stabburet i en pressemelding. Det er første gang siden Grandiosaen gjorde sitt inntog på markedet, at den gjennomgår en så stor endring.

Pappsmak
- Bak endringen ligger årevis med hardt arbeid for å komme fram til en enda bedre bunn, etter ønske fra folk. Forbrukerundersøkelser og annen research viser at selv om svært mange elsker Grandiosa, mener selv fansen at bunnen kan oppleves som litt pappaktig. Vi har nå tatt disse tilbakemeldingene på alvor, sier produktgruppesjef for Grandiosa i Stabburet, Ingrid Rønneberg Næss.

Frossenpizzaen er av «Lonely Planet» kåret til Norges nasjonalrett, og Stabburet sier de testet ut en rekke oppskrifter før de turde å endre på favoritten. Men nå skal den altså være forbedret, ved at den nye bunnen er saftigere inni og sprøere utenpå.

Reaksjoner
De er likevel forberedt på reaksjoner fra fansen.

- Grandiosa er folkets pizza, og det er derfor helt naturlig for oss å la folket få si sin mening om den nye bunnen. Derfor arrangerer vi en rådgivende folkeavstemning der folk kan bruke pizzaesken til å gi den nye bunnen tommelen opp - eller ned, sier Rønneberg Næss.

Fra og med lørdag kan man si det man mener om den nye pizzaen, på Grandiosas egen nettside. En ny reklame er også spilt inn, der den russiske bokserkjempen Nicolai Valuev forsvarer Grandiosas ære.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere