RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Asle Bentzen, ibergen.no

- Den verste nedbøren er over

Sist oppdatert:
Regnet bøtter fortsatt ned ute, men utover mandagen skal nedbøren avta. De neste dagene vil by på mer regn, men fredag kan vi få oppholdsvær.

Det siste døgnet har det regnet så mye at vi manglet bare 3 millimeter på å sette ny døgnrekord for februar. Men det verste er over nå, lover meteorologene.

- Det vil regne utover dagen, men vil gradvis avta. Til kvelden vil vi få bare noen få byger, sier meteorolog Åse Heilund Midttun i Storm Weather Center til iBergen.no.

Temperaturene er i dag svært behagelige - godt over 8 grader. Vi får beholde mildværet også resten av dagen, men temperaturen vil synke litt i kveld.

- Tirsdagen starter med halvskyet oppholdsvær, men utover dagen skyer det til og mot kvelden får vi nedbør fra sør. Det blir fortsatt regn som kommer ned, sier Storm-meteorologen.

Onsdag og torsdag vil fortsatt by på nedbør, i form av regn- og sluddbyger. Temperaturen vil da falle, ned mot 0 grader.

- Men fra fredag ser det bra ut. Prognosene er fremdeles litt usikre, men det ser foreløpig ut til at vi får oppholdsvær både fredag, lørdag og søndag, sier Heilund Midttun.

Dermed kan vi trøste oss med at vi har en fin helg i vente - og håpe varselet slår til.

Her kan du sjekke værmeldingen for ditt hjemsted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere