RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ArisTsigris /Facebook

- Denne babyen vet ikke at den er født

Sist oppdatert:
Ble født inne i fosterhinnen.

(SIDE2:) Bildet av den lille babyen som fremdeles ligger inne i fosterhinnen sin går som en farsott på Facebook etter at den greske fødselslegen ArisTsigris la det ut på sin åpne Facebook-side.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Får næring via strengen
- Et sjeldent syn, et ultrasjeldent syn, skriver han.

Når babyer blir født på denne måten, forstår de ikke at de er født. De bor fremdeles i fostersekken og får næring av morkaken og via navlestrengen.

Babyen ble forløst ved keisersnitt, men selv da er det normalt at vannet går, som det heter. Å bli født inne i sekken er imidlertid ingen fare. Når hinnen brytes og navlestrengen kuttes, begynner barnet å puste ved egen hjelp.

- Helt utrolig
En som har opplevd å få barn på denne måten, er skuespilleren Jessica Alba, skriver The Daily Mail.

- Legen hadde ikke sett noe slikt før. Han grep tak i sykepleieren og sa «se på dette!», forteller Jessica Alba. Alba fødte på vanlig måte.

- Fosterhinnen brast etter at hun hadde kommet ut. Det var helt utrolig, sier Alba om ankomsten av datteren Haven. Fødselen ansporet navnet til Albas jente i og med at hun ble født i sin egen lille «safe haven».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere