- Der tok jeg deg

Foto: MANDEL NGAN (AFP)

Greit å være sju måneder og ikke se forskjell på president og meningmann.

(SIDE2:) Sju måneder gamle Matthew Ian Clark fra Montana tok et godt grep rundt president Barack Obamas ansikt og var spesielt opptatt av presidentens munn da han besøkte Montana i helgen.

LES OGSÅ:Damon (11) intervjuet Obama

Obama, som har vist seg å ha et godt håndlag med de minste også, måtte bare finne seg i å bli behandlet akkurat som alle andre nye mennesker som løfter på lille Matthew.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Den amerikanske presidenten har tatt seg en runde rundt i landet for å snakke om den nye helsereformen, som har møtt mye motstand. Obamas mål er å forklare og overbevise velgerne om at det er stort behov for reformer innen helsevesenet

Barack Obama vil den store makten forsikringsselskapene har fått overfor den vanlige amerikaners helse til livs.

- Vi holdes som gisler av forsikringsselskaper som nekter folk dekning, fratar folk dekning eller tar premier folk ikke har råd til å betale, sa han til et tusentall tilhørere i Belgrade i Montana.

Motstanderne frykter en statlig overtakelse av helsetilbudene. Men vesle Matthew på sju måneder var helt uberørt av den sterke debatten da han gjorde som de fleste andre babyer på hans alder. Tok et grepa tak i leppa til han som tok ham på armen..

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.