*Nettavisen* Nyheter.

- Dere har bedre stil enn meg

KRISTIAN AADNEVIK, her sammen med Peaches Geldof, da han viste sin kolleksjon for Ricco Vero under OFW i 2011. Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Det internasjonale moteikonet er imponert over norske jenters stil.

13.08.11 12:05

(SIDE2): Side2 møtte Peaches Geldof (22) under visningen til Kristian Aadnevik under Oslo Fashion Week fredag kveld. Visningen ble holdt på Ballroom i Oslo sentrum.

It-jenta kom på visningen kledt i kjole fra Kristian Aadnevik.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Peaches - som er datteren til den legendariske sangeren Bob Geldof, og Aadnevik kjenner hverandre fra London. Derfor var Peaches en selvskreven gjest da den suksessfulle designeren viste fram sin nye kolleksjon for Riccovero i Oslo.

I internasjonal sammenheng er Geldof kjent for å være både et moteikon og for å være en del av sosialeliten i England. I britiske tabloider skrives det nærmest daglig om den unge rockedatteren.

Vil ikke følge moten slavisk
Selv om Peaches er kjent for å være trendy, så sier hun at hun egentlig ikke liker å følge trender.

- Jeg følger ikke trender. Jeg vet egentlig ikke så mye om hva som er in. Jeg leser heller ikke moteblader. Jeg liker å kle med i det jeg føler for, og det som passer til humøret min den dagen, Jeg liker ikke å føle meg så veldig oppstaset. Jeg liker bedre å være naturlig sexy, sier hun til Side2.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ida Klokk ( Side2 )

Peaches kom til Norge sammen med rockekjæresten Thomas Cohen (21).

- Kjæresten min sier at han liker meg best når jeg er helt naturlig, når jeg ikke bruker sminke. Men det kan jo også være at han forsøker å unngå at andre gutter skal bli keene på meg, sier hun, og ler.

Dette er Peaches` første tur til Norge, men hun har allerede dannet seg et godt inntrykk av norske jenter.

- Så vidt jeg kan se så er det mange moteriktige jenter i Norge, det ser ut som dere har bedre stil enn meg. Så jeg tror egentlig ikke dere trenger noen råd. Men jeg synes at uansett om du velger å kle deg konservativt eller sexy, så handler alt om å gå i klær som representerer hva du føler.

Mote og følelser
Geldof forteller at det som inspirerer henne, når det gjelder mote er følelser.

- Jeg lar meg inspirere av det jeg føler, og det som rører meg. Klærne mine preges av det jeg føler. Jeg blir også inspirert av filmer og kino - som jeg elsker.

22-åringen forteller at det merket hun liker aller best er American Apparel. Men når det gleder partykjoler, så handler hun gjerne på Top Shop. Hun er også svært glad i svenske H&M. Hun sier at hun ikke nødvendigvis handler i de dyreste butikkene.

Likevel er det ikke klær som er viktigst for Peaches, men tilbehør.

- Jeg synes det er tilbehøret som gjør et antrekk spesielt. Jeg vil heller ha en super veske, enn en fin kjole. Min absolutte favoritt ting å ha på meg er en aqua og marinefarget ring som har vært moren min sin, den betyr mye for meg. Hun pleide å bruke den hele tiden. Jeg elsker den, sier hun.

Peaches Geldof er både modell og DJ og snurret plater på etterfesten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ida Klok ( Side2 )

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag