RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ble litt for mye nesten

Sist oppdatert:
ANFI DEL MAR (vif.no): Bengt Sæternes spilte sin første kamp i VIF-trøya i tapet mot Tromsø onsdag, og mente det ble litt mye nesten for Vålerenga. Se og hør reaksjonene fra han, hovedtrener Tor Ole Skullerud og sportsdirektør Jan-Erik Aalbu på VIF TV.

Bengt Sæternes spilte sin første kamp i VIF-trøya, og skapte som sine lagkamerater lite foran Tromsøs keeper.

- Det er greit å få unnagjort den første kampen, men det var synd vi tapte. Jeg synes vi var gode den første halvtimen, men det ble mye nesten og vi burde kanskje ledet, sier han til VIF TV.

- I andre omgang spilte vi ikke som et lag, og vi har fortsatt mye å jobbe med.

For Tor Ole Skullerud ble det også første kamp, men som trener fra benken for Vålerenga.

- Dette var en klassisk første kamp, og det var lite målsjanser begge veier. Dette var en rufsete kamp av et Vålerenga-lag som kan mye bedre, sier han til VIF TV etter kampen.

- Når det er sagt synes jeg forsvaret klarte seg bra hele kampen, med unntak av målet. Gledelig er det også at Troy virket veldig sikker. Han kommuniserte godt og var trygg i involveringene han hadde.

Allerede førstkommende lørdag venter den neste treningskampen i årets oppkjøring, når Molde er motstander på Maspolamas. Skullerud lover endringer på laget.

- De som ikke spilte i dag skal starte på lørdag mot Molde, avslutter han.

Jan-Erik Aalbu er inne i sin andre sesong i Vålerenga, og har opplevd bedre treningskamper, uten at det bekymrer han nevneverdig.

- I fjor vant vi alt på vinteren, men når vi kom i april var det ingen som spurte oss hvordan det gikk i januar. Det har vi tenkt å snu på i år, forklarer han.

- Vi ser at det var den første kampen, og ting må få lov til å sette seg. Vi hadde vel fem nye fra start i dag, og det er godt det er to måneder igjen til seriestart. Vi kommer nok til å se et helt annet Vålerenga-lag når vi kommer til slutten av mars måned.Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere