*Nettavisen* Nyheter.

- Det ble mye grining

Foto: Karoline Braadland/biipMag

17-åringen strålte av glede etter at hun ble kåret til Miss World.

29.03.09 11:37

(Biipmag/LILLESTRØM): Det ble en tårevåt affære da de to vinnerne av årets Frøken Norge ble kåret på Thon Hotel i Lillestrøm lørdag kveld.

Sara Skjoldnes (17) stakk gråtende av med Miss World-tittelen, mens Eli Landa (24) får representere Norge i Miss Universe-konkurransen.

BiipMag tok en prat med de to lykkelige vinnerne rett etter seieren:

- Uvirkelig
Unge Sara var helt i sjokk da vi snakket med henne:

- Det er utrolig gøy og helt uvirkelig å vinne.

Trodde du at du skulle vinne?

- Det turte jeg ikke å tenke på engang, forteller Sara og legger til:

- Jeg bare stod der og tenkte: «Nå er denne kvelden og reisen over og jeg er bare storfornøyd». Og så ropte de opp at vinneren var fra Skien og jeg bare «come on», forteller den nye missen i gledesrus rett etter kåringen.

Jeg trenger tid til å fordøye alt

- Ble mye grining
17 år gamle Sara forteller til BiipMag at hun trenger tid til å fordøye seieren:

- Det skjedde så mye på en gang. Jeg trenger litt tid til å fordøye alt. Det ble mye grining, men det var kun gledestårer, understreker hun fornøyd.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Karoline Braadland/biipMag

Hva slags forberedelser skal du gjøre før du skal representere Norge i Miss World-finalen i Sør-Afrika?

- Jeg fortsetter løpet mitt. Jeg er meg selv, den klisjeen der, men jeg synes det er veldig viktig. Jeg må forsøke å finne en løsning med skolen og prøve og henge med der mest mulig, sier missen og og legger til:

- Også kommer jeg til å trene og lese masse om Sør-Afrika.

Publikumsfavoritt
Den unge missen ble kåret til Miss World på bakgrunn av publikums stemmer og hun forteller at hun fikk god hjelp til stemmesanking på forhånd:

- Jeg har tydeligvis fått en del publikumstemmer. Tanta mi ordnet Facebook-side og var skikkelig aktiv, forteller en strålende glad Sara.

Relatert:
- Jeg har bein i nesen

Feiret med familie og venner
Det var 24 år gamle Eli Landa som var den andre vakre vinneren og stakk av med Miss Universe-tittelen. Hun forteller at hun hadde sterke og flinke konkurrenter å kjempe mot:

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Karoline Braadland/biipMag

- Jeg er veldig glad nå. Det var sterke konkurrenter og de er kjekke og flinke jenter. Dette er helt fantastisk å vinne!

Erfaring som modell
Stavangerjenta tror hennes erfaring spilte inn når juryen skulle kåre vinneren:

- Jeg ble valgt ut av juryen. Jeg har endel erfaring som modell og jeg regner med at det har endel å si, sier hun til BiipMag.

Konkurransens eldste
Eli var finalens eldste jente, noe hun ser på som en stor fordel:

- Jeg har vært veldig rolig hele veien, og det på en god måte. Jeg greier å holde meg roligere enn det jeg gjorde da jeg var yngre, forteller hun til BiipMag.

Hvordan skal seieren feires?

- ved å drikke champagne. Nå skal jeg feire sammen med venninner, kjæreste og familie. Jeg er kjempetakknemlig for familiens støtte. Jeg har en fantastisk famile og venner, forteller en overlykkelig Eli rett etter seieren.

Les også:
- Drakk champagne hele natten

- Håper han frir
Hun legger også vekt på at hun har en fantastisk samboer. De to har vært sammen i tre år, men foreløpig er det ikke snakk om noe giftemål:

- Det blir ikke før Miss Universe er ferdig for det er jo ikke lov. Men kanskje kan frir etter det, stråler den ferske missen.

Bilder fra Frøken Norge-finalen:

1790

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag