RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det blir minst 600-800 kvm

Sist oppdatert:
Finanskjendis Trygve Hegnar vedder en kasse vin på at kronprinspalasset på Flekkerøy blir minst 800 kvadratmeter stort.

(SIDE2):Mette-Marit ble tidligere hånet på lederplass i Fædrelandsvennen for sine hytteplaner. Nå går finanskjendis Trygve hegnar til angrep på Fædrelandsvennens lederartikkel om hytteplanene på Flekkerøy.

Han vedder en kasse vin med sjefredaktøren i avisen, Finn Holmer-Hoven, på at hyttepalasset blir minst 800 kvadratmeter, skriver Fædrelandsvennen mandag.

Hegnar beskriver de negative reaksjonene på «palassets» størrelse som smålig og misunnelige. Her er et utdrag av lederen :

«Landets kommende konge og dronning må selvfølgelig ha såpass..... Eiendommen må være stor nok til å hindre innsyn, den må huse boligen for kronprinsparet, prinsebarna og svigermor når hun er på besøk, og den må ha plass til sekretærer, personlige tjenere, kokker, påkledersker, sjåfører og den kongelige eskorte. Selvfølgelig blir dette minst 600-800kvm».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere