RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Espen Schive (Kolonihaven Studio AS)

- Det er bare å gi jernet

- Mitt personlige mål er å utnytte mitt absolutt fulle potensial.

(SIDE2): Anne Elisabeth Larsen startet å blogge, på oppfordring fra sin venninne, i mai 2010, og hadde kun et mål for øyet – hun ville invitere mennesker inn i livet sitt som fotograf.

Hun er en av 12 finalister i kåringen av Norges mest elskede blogg. I dag holder hun sin appell på Side2.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her.

Side2 og Lypsyl lot leserne nominere sine favorittblogger. Vi ble tipset om 250 forskjellige blogger, blant disse plukket juryen ut sine 12 favoritter. Nå er det du som skal stemme fram den som 9. mars får tittelen Norges mest elskede blogg, og stikker av med en reise for to personer til New York.

Besøk Anne Elisabeths blogg her.

Anne Elisabeths appell
En av de viktigste faktorene i min blogg, er å vise hverdagen min på veien mot målet mitt.

Jeg legger stor vekt på å inkludere hva som skjer bak scenen, hvordan det er under en shoot, hva som kreves for å nå målet mitt, hva som inspirerer meg og selvsagt det ferdige resultatet.

Til daglig jobber jeg i Kolonihaven Studio AS som studio manager og agent, og er derfor omgitt av fantastisk flinke fotografer som gir meg uvurderlig innsikt i faget. Etter mange år i næringslivet, var det et stort steg for meg å bytte karriere. Dette har vist seg å være det beste valget jeg har tatt i mitt liv!

Som kunstnersjel har det vært helt fantastisk for meg å tappe inn i kreativiteten som har ligget og boblet under overflaten i alle disse årene. Endelig lever jeg i lykkerus, og er kjempefornøyd med hva jeg har klart å få til på så kort tid.

Gi din stemme til Anne Elisabeth her.

Foto er en knalltøff bransje, og det er viktig for meg å vise den realistiske siden ved det, altså hvor mye jobb det faktisk er.

Jeg har ingen arbeidsdager som strekker seg fra ni til fem, det strekker seg heller til 14-timers dager. Så det er selvsagt dager hvor jeg føler meg fullstendig utslitt, men man kan jo ikke gi opp av den grunn. Så lenge en jobber med det som gir en lykke, er det alltid verdt det.

Mitt personlige mål er å utnytte mitt absolutt fulle potensial, og jeg er ikke av typen som vil sitte og tenke når jeg er 50 år: "lurer på hva som kunne ha blitt?". Her er det bare å gi jernet, tenker jeg da!

Det hadde forresten vært stas å bli regnet som en av Norges beste kvinnelige fotografer også på sikt, og hvis jeg har lesere som ønsker å følge meg på veien, synes jeg det er veldig rørende.

Bloggen min dediserer jeg til alle der ute som har en drøm, og som våger å ta det store steget og følge lidenskapen til faget sitt!

Jeg kan garantere at bloggen kommer til å bli stadig bedre, og jeg har mange kule prosjekter på gang som er verdt å følge.

Uten mine lesere og deres fantastiske støtte, har jeg ingenting i bransjen å gjøre, og jeg håper derfor at du stemmer på meg.

Hvis jeg skulle vinne og få reise til New York, skal jeg gi dere de FETESTE bildene dere har sett!

Gi din stemme til Anne Elisabeth her.

Se flere appeller her:
Passion 4 baking
Dagens Outfit
Norske Hemmeligheter
Monique Lund

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere