- Det er bekymringsfullt

- Vi taper fortjent for Kjelsås på en dag hvor vi yter det vi kan, sier Martin Andresen etter at Vålerenga røyk ut av cupen.

Se intervju med Andresen her

Vålerenga har slitt etter en god sesongstart resultatmessig, og kun tatt ett poeng på fire kamper i serien. Onsdag toppet nedturen seg med cuptap mot Kjelsås.

- Vi taper fortjent for Kjelsås på en dag hvor vi yter det vi kan. Det er bekymringsfullt. Vi er lei oss på vegne av klubben og supporterne at vi ryker ut av cupen for andre året på rad, sier Martin Andresen til VIF TV etter kampen.

- Denne gangen her finnes det ingen unnskyldninger, vi er ikke bedre. Det må vi ta innover oss og må muligens endre litt på hvordan vi spiller en periode.

Vålerenga har slitt med å få spillet til å sitte som det gjorde i fjor, og Andresen mener det er sammensatt.

- Det er masse som mangler. Det er lengderetningsholdning, gjenvinning, individuell selvtillit også det at mange tar feil valg. Summen blir for dårlig, sier han.

- Måten vi spiller på er krevende. Man må være god og du ha selvtillit for å spille sånn. For øyeblikket er vi ikke noen av delene.

På VIF TV forteller Andresen mer om hva Vålerenga nå skal gjøre for å komme ut av den dårlige trenden, og hva som kreves for at Vålerenga igjen skal fremstå som et spillende og offensivt lag.

Se intervju med Andresen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.