*Nettavisen* Nyheter.

- Det er dypt personlig

«Batman»-stjernen svarte på spørsmål om voldsanklagene.

25.07.08 13:22

(SIDE2:) Det som burde ha vært en triumfferd for Christian Bale og de andre involvert i den kritikerbejublede «Batman: The dark knight», er nå blitt til et eneste stort spørsmål om hva som skjedde på Bales hotellrom kvelden før den britiske filmpremieren i London.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Moren og søsteren til filmstjernen hevder at han angrep dem på hotellrommet, og Bale ble arrestert dagen etter og satt fire timer i politiavhør, før han ble løslatt mot kausjon.

Ba om respekt
På en pressekonferanse for å promotere filmen i Barcelona, svarte 34-åringen på spørsmål om hendelsen for første gang, skriver BBC.

- Det er en dypt personlig sak, og jeg vil be dere om å respektere mitt privatliv når det gjelder dette, sa han.

Les også: Batman benkter alt

Skrev autografer
Han hadde tidligere hilst på fans uten for den spanske premieren på onsdag, men nektet å svare på spørsmål om overfallsanklagene. Han brukte en halv time til å skrive autografer, men snakket bare om filmen med pressen.

Skuespilleren smilte og så avslappet ut før filmen ble vist.

Samarbeidet
Bale er løslatt mot kausjon fram til september, mens saken blir etterforsket.

- Han samarbeidet fra A til Å, ga sin versjon av hva som skjedde, og forlot stasjonen uten å bli siktet, skriver Bales advokat i en pressemelding, og la til at stjernen ikke kom til å kommentere hendelsen ytterligere.

Har tjent en milliard
«Batman: The Dark Knight», som har norgespremiere i kveld, har tjent inn mer enn en milliard kroner i sin første uke i Nord-Amerika.

Ifølge Warner Bros, som distribuerer filmen, har den allerede tjent inn flere penger en forløperen «Batman begins» gjorde i løpet av hele firemåneders perioden den gikk på kino.

Den kan bli den første filmens som tjener mer en to milliarder siden «Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest» i 2006.

Les Side2s anmeldelse av filmen her!
Les også: Dette er verdens beste film

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.