*Nettavisen* Nyheter.

- Det er ikke kjørt

Martin Andresen foran borteoppgjøret mot PAOK.

04.08.09 18:42

Se Martin før PAOK på VIF TV

Vålerenga har et noe vanskelig utgangspunkt foran returkampen mot PAOK etter å ha tapt 1-2 hjemme, men VIF-manager Martin Andresen nekter å gi opp før avreise til Hellas.

- Vi skal i alle fall gi alt vi har og spille en god fotballkamp, så får vi håpe vi klarer å score noen mål, sier Andresen til VIF TV.

- Det er ikke kjørt og vi møter et lag det absolutt er mulig å score på. Det positive med resultatet på Ullevaal er at de kommer til å undervurdere oss der nede.

Få spillere

Med flere skader, folk som ikke er spilleklare for Europa League og mulige barnefødsler, sender VIF en forholdsvis liten tropp til Hellas. Derfor er Erik Hagen hentet ut fra sykestua.

- Vi får håpe Hagen klarer 90 minutter der nede. Vi har to innbyttere (pluss keeper, anm.)og ingen av de er forsvarsspillere. Det får vi satse på at holder, sier Andresen.

Taktikken foran oppgjøret er klar.

- Vi må få satt forvarsspillet vårt og få noen brudd på dem. Selv om de leder 2-1 regner jeg med at de skal framover og at vi får overganger mot de, forklarer Martin.

Hjemmebanen til PAOK kan tidvis koke med engasjerte supportere på tribunen.

- De sier at det er en av de råeste stadionene når det gjelder stemning i Europa. Det blir morsomt og en opplevelse for alle.

Se Martin før PAOK på VIF TV

Vålerenga har tre utespillere på benken mot PAOK etter at Mario Roberto Martínez har blitt spilleberettiget.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.