RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er jo egentlig verdens dårligste idé

Foto: Magne Risnes
Sist oppdatert:
Her løper Petter Stordalen nedover en glassvegg, 57 meter over bakken

(SIDE2): Milliardæren kan lage fest og han kan oppmerksomhet. De siste årene har Petter Stordalen blant annet knust gitarer og entret scenen i discokule når han har åpnet hoteller.

Høydeskrekk
Denne gangen satte han utfor fasaden av sitt nye hotell Clairon Arlanda i Sverige.

- Jeg har alltid hatt litt høydeskrekk, men altså, nå må jeg da være kurert?, sier Petter Stordalen om stuntet.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- På generalprøven i dag tidlig var jeg iskald, men i det sekundet jeg gikk over kanten og spurtet vannrett ned mot bakken kjente jeg adrenalinet spre seg som en skinnfell over kroppen.

Video er skutt lørdag, søndag og mandag - og blir vist som intro før Petter holder tale i kveld. Petter rappellerer forøvrig også på direkten kl 20.42.

Regissør er den norske musikkvideoregissøren Frederic Esnault, som forøvrig skjøt den siste videoen til The Game.

Se video her:

Forfriskende
- Det er jo egentlig verdens dårligste idé å springe ned en 57 meter høy glassvegg for å komme seg på fest, men da jeg så hotellet reise seg over flyplassen så ble det rett og slett for fristende. Ganske forfriskende er det også, blodpumpa kommer til å gå på høygir når jeg skal inn og holde talen min etterpå i hvert fall.

Clarion Hotel Arlanda Airport blir et nytt landemerke i Sverige. Sammen med Swedavia har de en ambisjon om å skape et av Europas beste terminalhoteller for Arlandas 20 millioner reisende.

- Dette var den viktigste hotellkontrakten i Skandinavia de siste ti årene, og det kommer den til å være de neste 20 årene også. Da sier det seg selv at vi måtte trøkke til litt på åpningen!

Hva synes du om Stordalens siste stunt?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere