RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er nå det begynner

Sist oppdatert:
Vålerenga vil revansjere seg mot Odd i JET-kvartfinalen.

- Vi har helt klart noe å revansjere. I fjor ble vi slått ut av NM da vi møtte Odd i Skien. Den gang spilte vi en dårlig kamp. Det skal ikke skje igjen og vi er klare til å vise oss fra en bedre side i dag, sier Vålerenga.trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no

- Vi har prestert godt hittill i turneringa, men føler at vi fortsatt har mye å gå på. Vi håper at vi kan nærme oss makspotensialet vårt mot Odd Grenland.

Mikkelsen tror på en tett og jevn kamp.

- Vi har nådd det første delmålet vårt og kvalifisert oss til kvartfinalen, men det er nå turneringa begynner på ordentlig. Jeg tror dagens kamp er en 50-50-match. Alt kan skje i sluttspillet, men jeg føler at vi har noe bra på gang. På vårt beste kan vi hamle opp med de fleste lagene her.

Kampen spilles på Nordbygdabanen klokka 16.00 i ettermiddag. En bane Vålerenga aldri har tapt på, og hvor storfavoritt Midt-Jylland ble slått i kvartfinalen for tre år siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere