*Nettavisen* Nyheter.

- Det er nå vi trenger støtte

VALLHALL (vif.no): Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu oppfordrer Vålerengas supportere til massiv støtte i søndagens kamp mot Odd Grenland, for å hjelpe til med å snu den dårlige trenden i seriestarten.

På hjemmebane har det egentlig gått ganske bra for Vålerenga, som er ubeseiret på Ullevaal. Men, med fire bortetap, står laget med kun åtte poeng på like mange kamper, og foreløpig kvalifiseringsplass på tabellen.

- Vi skjønner godt at mange er utålmodige, og det har vi respekt for. Resultatene har vært for dårlige, og det er vi de første til å innse. Vi er også misfornøyde med resultatene, sier Aalbu til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

- Men, det er nå vi trenger den støtten som kan være nødvendig for å snu trenden vi er inne i. Vi trenger å føle at folk står bak oss, er med oss fra første minutt mot Odd, slik at vi kan gå fra den kampen med hevet hode.

Ser frem mot helgen
Det er to uker siden forrige Vålerenga-kamp, og den endte som alle vet med tap borte mot Fredrikstad. Spillergruppa ser nå frem mot muligheten til å revansjere seg mot Odd Grenland.

- Det er aldri gunstig å tape før et opphold i spilleplanen. Vi har fått en fin periode nå, gutta har stått på bra på trening, og i dag kom de som har vært borte på landslag tilbake. Humøret er godt, og vi gleder oss til å møte Odd på søndag.

- Vi mener vi er et bedre lag enn Odd Grenland, men de ligger også dårlig plassert, så vi vet det blir kamp om poengene. Vi må jobbe hardt for å lykkes på søndag, men vi vet vi fungerer best når supporterne er på hugget, da sprudler spillerne. Derfor oppfordrer vi alle til å være med oss å snu trenden på søndag, avslutter Aalbu.

Vålerenga – Odd Grenland, søndag 10. juni kl. 18.00 på Ullevaal Stadion. Billettinformasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.