RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det foregikk overgrep

Foto: Tonje Hovensjø Løkken
Sist oppdatert:
Den siste personen på tiltalebenken i overgrepssaken i Alvdal forklarte seg i dag .

En 63 år gammel mann forklarer seg nå for Nord-Østerdal tingrett i Elverum. Han er den femte tiltalte i den omfattende overgrepssaken i Alvdal, skriver Arbeidets Rett.

Han forteller at han skal ha vært vitne til flere seksuelle overgrep mot barn etter at han begynte å vanke i huset til de hovedtiltalte i 2005. Både den tiltalte moren (46) og hennes tidligere samboer (64) skal ifølge 63-åringen ha utført seksuelle overgrep mot barn.

63-åringen skal selv ha vært til stede da noen av overgrepene skjedde. Han er selv tiltalt for å ha medvirket til overgrep.

Mannen forteller at flere skal ha visst om overgrepene. Selv sier han at han ikke gikk til politiet fordi han var redd for å bli innblandet. Han erkjente straffskyld da aktor leste opp tiltalen tirsdag, og erkjenner oppreisningsansvar overfor ett av barna som er fornærmet i saken.

Les flere saker fra Arbeidets Rett her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere