RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har snudd for Tomra

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener at det har snudd opp igjen for Tomra og Erik Thorsen. Neste år og året etter blir toppår, tror meglerhuset
ABG Sundal Collier er ute med en oppdatering til kundene. Meglerhuset trekker frem svaret fra det tyske miljøvernministeren på lillejuleaften som positiv. Da skrev Trittin et svar til EU-kommisjonen angående innsigelsene mot tysk pant. Trittin ønsker ikke å endre den tyske panteloven.

- På linje med forventningene, sa de tyske myndighetene at det tyske pantesystemet ikke er i konflikt med EUs lover og gjentok at panteplanen vil fortsette som i dag, skriver ABG Sundal Collier i analysen.

Meglerhuset mener at Tomra har snudd den negative trenden i 2003. Med en forventet opptur i Tyskland, i tillegg til fortsatt forbedring av den amerikanske virksomheten, venter ABG Sundal Collier at 2004 og 2005 vil bli de beste årene i Tomras historie. Det heter videre i analysen at det kun er snakk om tid før de tyske ordrene vil komme inn på Tomra-sjef Erik Thorsens kontorpult.

Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen, med kursmål på 55 kroner.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 55 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 29. desember

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere