RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ser billig ut

Foto: Elin Reitan (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Mariann Thomassen mener det er få individualister blant Norges motefiff.

OSLO SENTRUM/ (SIDE2): Det er liten tvil om at Norges motefiff tenker seg ekstra godt om hva de skal kle på seg i før de entrer arenaen til Oslo Fashion week (OFW).

Les også:- Det er bare jalla

Noen er litt mer kreative i klesveien enn andre, men nivået på antrekkene er allikevel ikke godt nok mener en av Norges best kledte kvinner.

- Det er veldig masse tacky. Det ser litt billig ut selv om det er dyrt. Jeg savner personlighet i det folk kler på seg, sier hun til Side2 da vi møter henne på en av dem mange motebegivenheter som finner sted i hovedstaden denne februaruka.

- Ikke pugg motebladene
Til tross for den lille misnøyen er Surferosa-vokalisten allikevel av den oppfatning at folks sun på hva god stil er gradvis forbedrer seg.

- Jeg vil si at prosentene stiger for hvert år på det folk har på seg. Det er mer god smak, og egen vilje, ler hun, og forteller samtidig at hun i dag er kledt i kjole og belte fra den svenske designeren Nina Jarebrink.

Les også:- Kjenner du henne igjen?

Thomassen har lenge fått oppmerksomhet for sine kreative antrekk, samt sin kraftfulle stemme.

Sammen med bandet sitt har hun gitt ut tre album; «Shanghai my heart», «The Force» og «The Beat On The Street», og hun stiller alltid lik fargerik og teatralsk i bekledningen når hun skal gå på den røde løperen.

- Det er litt dårlig å si det her, men unngå og pugg motebladene. Ta et moteblad som inspirasjon og gå litt rundt å finn din egen stil, oppfordrer Thomassen når vi spør hva folk bør gjøre for å få en mer trendy og unik stil.

- Nye fantasier
I likhet med mange andre nordboere gleder Thomassen seg til våren og sommeren kommer, og forteller gledelig om hva hun skal kle seg i når den tid kommer.

- Jeg skal kle meg i gult, oransje, blått, grønt, og litt nude tror. Jeg liker nude veldig godt, og jeg har alltid kledt meg i den fargen. Det er gøy å se at på catwalken i Sao Pauolo er det realismen som ruler, det gjør meg glad, utbryter hun.

- Den gir meg mange nye, fine fantasier, fortsetter hun med et smil.

- Jeg tenger å bli blåst av banen
Men Thomassen er også fan av norsk design.

Foruten å bli sett på første rad under mange av de mest populære designernes motevisninger, har hun også stilt opp som modell for blant annet Fam Irvoll.

Hun mener det er viktig for å ta vare på de designtalentene Norge har, og legger ikke skjul på at selv om det ikke er veldig mange er det noen få designere hun har stor respekt f or.

- Det som er veldig unikt med Norge er at vi har bredde på designerne. Det er ikke veldig mange som er like og det har jeg sansen for, forteller 31-åringen.

- Jeg føler fortsatt at jeg trenger å bli blåst av banen. Jeg blir det på enkelte. Fam. (fam. Irvoll red.anm.) og Nina (Jarebrink red.anm.) har jeg veldig stor respekt for. Men jeg føler vi må holde samme og hylle våre egne, for på den måten kan vi bli enda bedre, legger hun til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere