RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Illustrasjon//Side2)

- Det ulovlige ved sexen trigger meg

Sist oppdatert:
- Et selvtillitsboost å ha sex med eldre kvinner, sier Erik (21) til Side2.

(SIDE2): «Erik» var bare 17 år og kjørte moped første gang en eldre kvinne kom inn i livet hans. De møttes på en chatteside på internett. Hun var 30 år, og bodde litt utenfor østlandsbyen Erik har vokst opp i. En nervøs 17-åring kaster seg på mopeden og tenker at nå har han sjansen. Sex med en moden kvinne. For en spenning!

- Jeg gikk rimelig rakrygget hjem etter den første gang, sier 21-åringen til Side2.

For Erik, som ønsker å være anonym på grunn av venner og familie, er det å tilfredsstille en voksen kvinne bekreftende i seg selv.

- En manns største mareritt er en kvinne som faker, så det å lære å tilfredsstille en eldre og langt mer erfaren kvinne er veldig bekreftende for min seksualitet, sier 21-åringen til Side2.

Side2 skrev om en cougars bekjennelser i forrige måned, og responsen har ikke latt vente på seg. Forhold med stor aldersforskjell er ikke noe nytt, unge kvinner og eldre menn, eldre damer og yngre menn. Bekreftelse, sex og lek er en viktig del av fascinasjonen og grunnen til attraksjonen. Erik tok kontakt for å fortelle om sin erfaring.

BAKGRUNN: En cougars bekjennelser

17 års aldersforskjell
I løpet av de siste fire årene har den unge mannen, som kommer fra en middels stor by på Østlandet, hatt sex med seks eldre kvinner. Noen har han møtt ute på byen, et par på internett, og noen gjennom jobb. Det hele med kun et formål for øyet - sex.

- Kvinnene har i gjennomsnitt vært fra 10 til 15 år eldre enn meg. Den eldste var 17 år eldre enn meg, og mamma til en niåring. Vi hadde et seksuelt forhold til og fra i ett år, forteller Erik.

Hun var 37 år da de møttes gjennom jobben. Flørt ledet etter en stund til et fysisk forhold.

- Aldersforskjellen har gjort noe bekreftende for min seksualitet. Det er mye læring i det. Damene har jo helt klart vært langt mer erfarne enn meg. Hun som var 17 år eldre lærte meg om hva som var all right og ikke, vi hadde en åpen kommunikasjon med elementer av ting man kan forvente fra et vanlig forhold. Men vi var klare på at det ikke skulle utvikles følelser mellom oss, forteller han.

Kvinnen utviklet etter stund allikevel følelser - og da bestemte de seg begge for at de måtte bryte. Erik mener samfunnet fortsatt ikke har særlig forståelse for stor aldersforskjell - uavhengig om det er mannen eller kvinnen som er eldst.

- Hvis en kompis hadde spurt meg om dette med aldersforskjellen, så ville jeg blitt litt stresset. Det er ikke godtatt i samfunnet føler jeg, og det er ikke noe jeg forteller om til venner. Det er rimelig konservativt i småbyer i Norge, og hvis det er en aldersforskjell, så går den gjerne den andre veien med eldre menn og yngre kvinner.

- Hvorfor denne fascinasjonen med eldre kvinner?

- Ideen om at det er nesten litt ulovlig og ikke riktig, sett med samfunnets øyne for øvrig. Det handler helt klart om spenning, sex og lidenskap. Aldersforskjellen trigger noe i meg, forteller Erik. Han innrømmer at det som først gjorde ham oppmerksom på sex med eldre kvinner var en pornofilm om fenomenet MILF (mothers I like to fuck).

- Da jeg så den tenkte jeg at det hadde vært spennende. Jeg hadde aldri tenkt over det tidligere, men ble fascinert.

Triks og trygghet
Erik mener sexolog Gro Isachsen, som Side2 snakket med i forbindelse med fenomenet cougar, har rett i at kvinnene er tryggere på seg selv - og at det er tiltrekkende.

- De eldre kvinnene har en seksuell trygghet. Kvinner i en viss alder tør å ta ut mer av sin seksualitet, og tar langt mer styringen over egne behov. De tenker ikke så mye på egen kropp og hvordan man tar seg ut, som det å nyte, sa Gro Isachsen den gang.

Det kan Erik skrive under på. Overraskelsesmomentene har vært viktige for 21-åringen. Kvinnene han har vært med har overrasket med det ene trikset etter det andre i sengen - som han aldri har vært med på tidligere.

- Vi leker. De eldre kvinnene er langt mer avslappet og fornøyde med egen kropp, og er etter min erfaring ikke redd for å slippe kontrollen, sier han.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ikke forhold
For Erik, som for cougaren Ellen på nesten 50 som Side2 skrev i forrige måned, handler det kun om sex. Forhold har han til jevnaldrende jenter.

Et forhold til en kvinne som er over 15 år eldre tror han ville blitt vanskelig.

- Men om hun er fem til sju år eldre, det har jeg ingen problemer med å se for meg. Hvis det blir så mye som femten år eldre, så ville det blitt en klein greie tror jeg. Da nærmer hun seg en fase langt unna meg, nærmere overgangsalder og gjerne med barn og slikt. Jeg tror det kunne blitt vanskelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere