RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SNAKKET UT: Dominique Strauss-Kahn snakket søndag kveld ut om overgrepsanklagene.
SNAKKET UT: Dominique Strauss-Kahn snakket søndag kveld ut om overgrepsanklagene. Foto: FRANCOIS GUILLOT (AFP)

- Det var en moralsk svakhet

Sist oppdatert:
Dominique Strauss-Kahn snakket ut om overgrepsanklagene.

Den tidligere lederen av det internasjonale pengefondet Dominique Strauss-Kahn snakket søndag kveld ut om overgrepsanklagene fra stuepiken på et hotell i New York tidligere i år på fransk TV.

Her innrømmet franskmannen at møte med stuepiken var upassende og en moralsk svakhet, men ikke voldtekt, skriver CNN som siterer den franske TV-kanalen TF1.

Angrer
Han nektet også for å ha vært voldelig å aggressiv, men at feilen han begikk gikk ut over hans kone, hans barn og hans venner, samt det franske folk.

Strauss-Kahn uttalte at han alltid vil angre på det som skjedde på luksushotellet. Han angret på at hendelsen hadde kostet han muligheten til å stille som fransk presidentkandidat, skriver BBC.

Tidligere denne måneden returnerte Strauss-Kahn til Frankrike etter at alle statsadvokaten i New York henla saken mot han. Saken ble henlagt fordi det ble sådd tvil om troverdigheten til stuepiken.

Nye politiavhør
Han satt fire måneder i varetekt etter at han i ble anholdt av politiet i forbindelse med voldtektsanklagen. Han ble siktet for å ha voldtatt en stuepike på et luksushotell i New York.

Strauss-Kahn står også overfor overgrepsanklager fra den franske reporteren Tristane Baton. Under politiavhør tidligere denne uken nektet franskmannen for at noe usømmelig skal ha funnet sted under et intervju med reporteren i 2003.

Les også: - Jeg prøvde å kysse henne, ikke voldta henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere