RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var for dårlig

Sist oppdatert:
Andrea Loberto etter 0-4-tapet mot Djurgården.

Vålerenga tapte 0-4 borte mot Djurgården lørdag ettermiddag.

- Dette var for dårlig. I dag møter vi et lag som er mer innstilt til kamp enn oss og et lag som var kvikkere og kjappere enn oss, sier Vålerenga-trener Andrea Loberto til vif-fotball.no etter kampen.

- Vi var ikke samlet som lag verken offensivt eller defensivt i dag og det virker som vi ikke hadde riktig fokus på kampen.

Djurgården skapte veldig mye på kontringer og kom flere ganger i full fart mot mål mot et Vålerenga i stor ubalanse.

- Vi hadde en del unødvendige balltap framover i banen og vi var ikke dyktige nok i gjenvinningsfasen i dag. Den typen passiv holdning sprer seg bakover og da blir vi også passive i støtingen vår og i kontradekningen. Da fikk dessverre Djurgården muligheten til å løpe over oss.

Det er 22 dager til seriestart, og til tross for et stygt resultat mener Loberto at det er ting å ta med seg inn i arbeidet som skal legges ned før Haugesund er motstander på Ullevaal stadion 25. mars.

- Hver eneste kamp lever sitt eget liv. Det som er viktig for oss nå er å analysere denne kampen og se hvorfor det blir som det blir. Deretter kan vi rette det opp til neste gang og unngå dette igjen. Vi bruker også disse kampene, selv om resultatet er stygt, til å bygge opp kamputholdenhet og ikke minst er det positivt å bare få en kamp i kroppen for gutta.

- At vi også møter et såpass kontringssterkt lag gir oss en god pekepinn. Da vet vi hva vi må jobbe med for å unngå dette når det gjelder, avslutter Loberto.

Sammendrag av kampen og flere reaksjoner fra Stockholm får du på vif-fotball.no og VIF TV i løpet av helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere