*Nettavisen* Nyheter.

- Det var idiotisk

Han har blitt hengt ut etter å ha sendt SMS til mange kjente norske kvinner. Nå innrømmer fotballproff Riise at det var dumt av ham.

06.08.05 12:25

(SIDE2): Denne uken har saken om Riises SMS-flørt fått mye oppmerksomhet. I fredagens utgave av Dagbladet står enda flere norske kjendiskvinner frem og forteller at de har mottatt flørtende SMS-er fra den profilerte fotballstjernen.

En av dem som har fått tekstmeldinger er Petter Stordalens ekskjæreste, Sunniva Søberg Myren. Hun var tidligere hans frisør, og at hun hadde kjæreste var ikke noe problem for Riise.

- Nei da, han var klar over det. Han holder forresten på å sende tekstmeldinger på den 18. måneden nå. Den karen, han er etter alle, sier hun til Dagbladet.

En annen som uttaler seg i avisen, er Synnøve Svabø.

- Nå skal du høre, jeg fikk den første meldinga i jula 2002. Først trodde jeg den var fra Davy Wathne som sendte den på kødd i fylla. Men så viste det seg faktisk å være John Arne. Dette var på den tida mora hans holdt på med de sextrakasseringsgreiene, så jeg tenkte i et lyst øyeblikk på å ringe VG å få lagd en artig liten sak om mor og sønn, sier Svabø.

John Arne Riise står frem i et intervju i Se og Hør fredag.

- Jeg elsker å flørte litt på SMS, sier Riise til Se og Hør.

Her sier han at alt er veldig overdrevet, og at meldingene som har vært gjengitt er tatt helt ut av sin sammenheng.

- Dette er dessverre blitt en sak som aldri skulle vært i mediene. Det handler egentlig bare om at jeg har sendt noen helt ufarlige tekstmeldinger, slik alle i min alder og situasjon gjør. Men det har uansett aldri vært meningen å såre noen, sier Riise til ukebladet.

Han innrømmer videre at det var idiotisk å sende samme SMS til flere kvinner, men at hensikten bare har vært å oppnå kontakt med noen søte jenter han setter pris på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag