RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var som om en bryter som skrudde seg på

Sist oppdatert:
Den drapssiktede 23-åringen gikk amok på vennefest. - Han virket i utgangspunktet som en hyggelig, sier mannlig gjest (21).

Nettavisen har vært i kontakt med en 21 år gammel mann som i fjor ble utsatt for vold, da han deltok på en fest med drapssiktede småbarnsfaren.

Ifølge en dom fra januar i år skal 23-åringen den aktuelle kvelden ha slått sin tidlgere kjæreste og hennes venninne, samt truet med å drepe flere politikonstabler.

Sjalu
21-åringen, som ønsker å være anonym, var på daværende tidspunkt venn med den drapssiktedes tidligere kjæreste.

Han beskriver den siktede 23-åringen som en tilsynelatende hyggelig fyr.

- Vi satt og hadde det hyggelig, og hadde drukket alkohol. På et tidspunkt klapset jeg hans daværende kjæreste vennskapelig på rumpa. Da var som om en bryter som skrudde seg på. Han ble plutselig sur og det hele eskalerte raskt, sier han til Nettavisen.

I løpet av kort tid ble den nå drapssiktede mannen voldelig mot kjæresten og hennes venninne. Han slo ifølge dommen sin daværende kjæreste først i ansiktet, deretter i magen. Han skal etterpå ha lett etter en kjøkkenkniv.

Les også: Politiet: Anja ble kvalt og seksuelt misbrukt

Livredd
- Jeg husker jeg tenkte «Hva faen er det som skjer». Etterpå løp jeg ut av leiligheten, forteller 21-åringen.

Han sier han ikke har hatt kontakt med venninnen sin etter episoden. Mye på grunn av at han ble skremt av hennes tidligere kjæreste.

- Jeg ble livredd, sier han.

- Hva tenkte du da du skjønte at det var drapssiktede du hadde vært på fest med?

- Jeg ble sjokkert og tenkte at hvis jeg ikke hadde kommet meg ut den kvelden så kunne det vært meg som ble drept. Jeg har også tenkt mye på de berørte familiene på begge sider. Dette er utrolig tragisk for alle parter, sier han.

Den drapsiktedes forsvarer, Reidar Andresen, har tidligere sagt til Nettavisen at han ikke vil kommentere om hans klient har hatt et rusproblem over lenger tid.

Den siktede blir framstilt for varetektsfengsling fredag.

Tips eller bilder til denne saken? Kontakt Vaktsjef@Nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere