*Nettavisen* Nyheter.

- Det var utrolig å kysse Megan

Foto: Nicolas Khayat (Stella Pictures)

Shia LaBeouf legger ikke skjul på at det gikk hett for seg under innspillingen av «Transformers». Se filmtrailer!

18.06.09 15:33

(BIIPMAG): Skuespiller Shia LaBeouf ble Hollywoods nye gullgutt da han fikk sitt gjennombrudd for sin rolle som Sam Witwicky i «Transformers» fra 2007. Nå kommer neste film i rekken og ryktene sier at han og medskuespiller Megan Fox har kommet veldig nær hverandre den siste tiden.

Het kyssing
23-åringen spiller den nerdete tenåringen Sam i filmen og får også muligheten til å kysse sin vakre medskuespiller Megan under innspillingen av den nye filmen:

- Megan er fantastisk, hun ser utrolig bra ut. Det er som om hun er kuttet ut av marmor eller noe sånt. Det var utrolig å kysse henne. Jeg spurte om rundt 12 tagninger så vi kunne fortsette å gjøre det! Kanskje jeg kommer til å date henne nå som hun er singel, forteller Shia ifølge Bild.

- Min favorittgutt
Nysingle Megan har også blitt glad i Shia og forteller at hun ikke kan komme på noen andre gutter i hele verden som er bedre enn ham:

- Shia er den beste gutten i hele verden, sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Filmweb

Tidligere erfaring
Shia har tidligere blant annet spilt i filmer som «Disturbia», «Charlie's Angels Full Throttl» og «I, Robot» mot Will Smith. Hans første rolle var på TV som sju-åring i «Dr Quinn».

Megan har på sin side også høstet stor suksess etter «Transformers» og har blitt et moteikon og superstjerne i Hollywood. Hun har blant annet spilt i komedien «How to Lose Friends and Alienate People'» og er snart aktuell i filmen «Jennifer's Body».

Starter på college
Den nye filmen, kalt «Transformers - De beseirede slår tilbake», handler om unge Sam som sliter med hverdagslige bekymringer. Han skal starte på college og forlate sin kjæreste Mikaela og sine foreldre med et mål om å leve et normalt liv på universitetet. For å klare dette må han ignorere sin egen skjebne. Vil han lykkes med det?

Se traileren til nye «Transformers - De beseirede slår tilbake»:

HTML EMBED

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.