- Det vil være sperret i lang tid fremover

Foto: Alexander Dahlstrøm Winger (Mediehuset Nettavisen)

Deler av Oslo sentrum er sperret etter at en lastebil med kran har revet ned en av Oslo sporveiers kjøreledninger.

23.07.10 15:42

Fredag klokken 09.26 mottok Oslo politidistrikt melding om at en lastebil med kran hadde revet ned en av Oslo sporveiers kjøreledninger, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Uhellet har skjedd på strekningen Kirkegata til Pilestredet rett ved Stortorget. Politiet og Oslo Brann og Redningsetat er på stedet.

Det vil bli omfattende avsperringer i området inntil skadene er utbedret, og det er estimert at det vil ta rundt 8 timer.

- Det vil være sperret i lang tid fremover. Jeg tipper det åpner igjen i 18-tiden, opplyser operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Ola Krokan, til Nettavisen.

Uhellet fører til full stans i all kollektivtrafikk. På grunn av enveiskjørte gater i området vil det oppstå store trafikkproblemer.

Ingen personer er meldt skadet i selve hendelsen.

- Det har vært en kjedereaksjon fra Stortorvet og ned til Tinghuset. Kabelen er røket på flere plasser. Et trafikklys knakk etter at kjøreledningen med strøm traff det med stor kraft, sier innsatsleder Therese Reitan til Nettavisen.

Innsatslederen mistenker ikke at lastebilsjåføren har kjørt med promille, men etter standard prosedyrer blir test gjennomført.

Nettavisen følger saken...

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Alexander Dahlstrøm Winger (Mediehuset Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.