RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette bildet er det sørgeligste av alt

I oppkjørselen til general Petraeus` gifte elskerinne, tobarnsmoren Paula Broadwell, står det skrevet «Pappa elsker mamma».
I oppkjørselen til general Petraeus` gifte elskerinne, tobarnsmoren Paula Broadwell, står det skrevet «Pappa elsker mamma». Foto: Splash
Sist oppdatert:
- Gir utroskapssaken en helt ny dimensjon.

(SIDE2): Store deler av dekningen om den avgåtte CIA-direktøren David Petraeus har fokusert hvordan utroskapen har skadet både karrieren, ryktet og familiens hans.

Den andre parten i denne saken derimot, Paula Broadwell, har av mange blitt stemplet som en ambisiøs forførerske, blant annet uttalte en av Petraeus` kollegaer at hun «slo klørne i ham».

Likevel kommer den tristeste detaljen i denne saken fra Broadwells side.

General David Petraeus hilser på sin forfatter og elskerinne, Paula Broadwell, som fulgte ham tett da han ledet bakkestyrkene i Afghanistan.

Broadwell er gift, har to barn og bor i Nord-Carolina sammen med ektemannen Scott som er lege.

- Hjerteskjærende
Reporterne som samlet seg ved huset til Broadwell i helgen la merke til en tekst på bakken, som flere beskriver som hjerteskjærende.

I oppkjørselen til Paula Broadwells hjem i Nord-Carolina står det skrevet med kritt i en barnslig font: «Pappa elsker mamma».

Det er redaktør i avisen Business Insider som skriver i en kommentar at dette er det tristeste ved hele saken så langt.

Saken har blitt delt av mange på Twitter, og dette er blant kommentarene.

- Om dette er sant, er det virkelig hjerteskjærende.

- En ødelagt familie.

- Dette er virkelig det tristeste.

Like overfor den nå forsvinnende beskjeden står to sølvfargede biler parkert i en garasje av murstein. En hentelapp fra FedEx er fortsatt festet på inngangsdøren. Alt ser tilsynelatende idyllisk og familievennlig ut. Men ingen i familien er hjemme, skriver Daily Mail.

Familiehjemmet til Paula og Scott Broadwell har stått tomt siden utroskap-skandalen brøt løs på fredag.

Hjemmet har en vberdi på rundt 4,6 millioner, og går over to etasjer.

Familien skal ha det «greit»
Hennes nabo, Ed Williams, sendte en e-post til Broadwell etter at saken ble kjent på fredag, og spurte om det var noe han kunne gjøre for å hjelpe.

Svaret han fikk var at familien hadde det greit, og hun spurte ham om han kunne holde et øye med huset deres.

- Livet går videre. Noen ganger gjør folk feil som bringer smerte inn i livene deres. Jeg er stolt over å ha henne som nabo. Hun er en smart og suksessfull kvinne, sier han.

Petraeus trakk seg som sjef for CIA etter en måned etter at hans forhold til den gifte Broadwell ble kjent. Broadwell fikk et nært forhold til generalen i forbindelse med at hun skrev en biografi om ham.

– Etter å ha vært gift i mer enn 37 år har jeg vist ekstremt dårlig dømmekraft ved å gå inn i et utenomekteskapelig forhold. Slik atferd er uakseptabel, både som ektemann og som leder for en organisasjon som vår, forklarte Petraeus, som er en høyt dekorert general i det amerikanske forsvaret.

- En av de mest framstående
Petraeus var i et møte med president Barack Obama om saken torsdag ettermiddag i forrige uke. Obama godtok da avskjedssøknaden hans.

CIAs visedirektør Michael Morell overtar nå som fungerende direktør inntil videre.

Petraeus overtok som leder i CIA i 2011. Han har tidligere ledet de amerikanske styrkene i Irak og Afghanistan.

– Han har vært en av de mest framstående generalene i sin generasjon. Han har hjulpet militæret vårt til å tilpasse seg nye utfordringer, og han har ledet våre menn og kvinner i uniform gjennom en bemerkelsesverdig tjenesteperiode i Irak og Afghanistan, sier Obama.

Også USAs nasjonale etterretningsdirektør James Clapper berømmer Petraeus.

– Dave var en inspirasjon for menneskene som var så heldige at de fikk arbeide med ham, sier Clapper.

De mest leste sakene i Nettavisen nå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere