RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette bildet kommer til å svirre på internett til evig tid

Bildet til høyre fra tannlegestolen får Christin Mattilakken Røde til å rase mot Altapostens journalist.
Bildet til høyre fra tannlegestolen får Christin Mattilakken Røde til å rase mot Altapostens journalist. Foto: Faksimile fra mattilakken.blogg.no
Sist oppdatert:
Blogger raser mot lokalavisen.

Nordlys: Blogger, modell og bilmekaniker Christin Mattilakken Røde raser mot Altaposten-journalist Magne Kveseth som ble med henne til tannlegen tidligere denne uka, for å dokumentere hennes tannlegeskrekk. Klok av skade i møte med fotografer og journalister tidligere, ba bloggeren om at det ikke måtte benyttes lite flatterende bilder av henne til saken.

Hva faen?

Resultatet som ble presentert på Altaposten.no, er ikke Mattilakken Røde spesielt fornøyd med. På bloggen Mattilakken, går hun hardt ut mot avisen, skriver Nordlys.

"...Så når jeg går med på et aldri så lite opplegg i lokalavisen om tannlegeskrekk, siden jeg er mer redd for tannlegen enn ufoer og spøkelser, tenkte jeg at det kom til å bli bare kos. Hvertfall når journalisten virket som en koselig kar.

Når dere til og med sier "vi skal ikke bruke bilder som stiller deg i et dårlig lys", lot jeg tvilen komme dere til gode. Jeg valgte da å ikke si "ingen bilder nedenfra og opp", ettersom det burde være det mest åpenbare i hele verden når du tar bilde av et kvinnfolk med potensiell dobbelhake og et kviseutbrudd de fleste 13 åringer bare har mareritt om.

Så hva faen skjer her?

En kortvokst person med t-rex armer og grå stær i siste stadiet kunne tatt et mer flatterende bilde enn dette.

Jeg spør en gang til, hva FAEN skjer her?"

Vil bli dratt fram

Til Nordlys sier bilmekanikeren at det ikke er verdens undergang, men at alle har vel forståelse for at man ikke vil ha slike bilder svirrende rundt på nettet til evig tid.

– Egentlig er det harmløst, men det bildet av meg kommer til å svirre rundt på internett til evig tid. Det vil bli dratt fram i bryllup og andre jubileer, sier Mattilakken oppgitt til Nordlys.

Hun sier at Altaposten kan være glad for at hun ikke lever av utseendet sitt, og er singel og søkende. Dette utdyper hun også på bloggen sin, hvor hun blant annet skriver følgende:

"Du skal være jævlig glad at jeg gir en såpass god faen i utseendet mitt at jeg ikke tørner helt på grunn av dette. Du skal være jævli glad jeg har en kjæreste som vet at jeg spretter opp buken på han og kveler han med sine egne tarmer om han våger å ta dobbelhaken min i betraktning når han lurer på om jeg virkelig er hans hjertes utkårede."

Hele blogginnlegget kan dere lese her.

Beklager

Nettsjef Arne Reginiussen i Altaposten sier til Nordlys at det aldri var intensjonen å stille Mattilakken Røde i et dårlig lys.

– Målet var å illustrere tannlegeskrekk, og det forsøkte vi på best mulig måte å få fram. Når Christin nå går ut og reagerer slik hun gjør, er det bare å beklage. Vi mente aldri å stille henne i et dårlig lys, og det er beklagelig at hun føler det sånn, sier Reginiussen til Nordlys

Les flere saker hos Nordlys


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere