*Nettavisen* Nyheter.

- Dette blir kjempespennende

- Kjempespennende, sier Vålerengas nyansatte spillerutvikler Kaz Sokolowski om oppgavene som venter. Tirsdag er han på plass på Valle i sin nye jobb.

05.01.09 19:14

- Vålerenga er en stor klubb med ambisjoner om å ligge i toppen av norsk fotball. Jeg håper å bidra til at det skjer. Klubben har en god miks av unge talentfulle spillere og allerede godt utviklede toppspillere, sier Kaz Sokolowski til vif-fotball.no

Sokolowski startet i Sandefjord under Tor Thodesen i 2006 der han har vært fram til nå.Tidligere har han vært spiller, spillerutvikler og hatt trenerjobber i Lyn, Tromsø og Asker. I tillegg har han jobbet ved NTGs fotballavdeling i ti år.

- Han er en kapasitet, og hans lange fartstid som spiller, spillerutvikler og trener blir viktig når han skal være med å utvikle både unge og etablerte spillere, sier leder i sportslig utvalg Raymond Johansen.

Sokolowski var profesjonell fotballspiller i 9 år i den polske eliteserien der han spilte for Pogon Szczecinca. Han har over 500 obligatoriske kamper for klubben han også var kaptein for.

I tillegg har han spilte for det polske landslaget (U-18, U-21, OL-lag, A-lag).

- Vålerenga hører med i toppen av norsk fotball. Som spillerutvikler er jeg opptatt av å ta vare på individet i lagidretten. Vi må få mest mulig ut av enkeltspilleren, sier Sokolowski.

Tidligere i vinter hentet Viking sønnen Tomasz Sokolowski gratis fra Lyn.

Diskuter Kaz Sokolowski her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.