RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette blir kjempespennende

Sist oppdatert:
- Kjempespennende, sier Vålerengas nyansatte spillerutvikler Kaz Sokolowski om oppgavene som venter. Tirsdag er han på plass på Valle i sin nye jobb.

- Vålerenga er en stor klubb med ambisjoner om å ligge i toppen av norsk fotball. Jeg håper å bidra til at det skjer. Klubben har en god miks av unge talentfulle spillere og allerede godt utviklede toppspillere, sier Kaz Sokolowski til vif-fotball.no

Sokolowski startet i Sandefjord under Tor Thodesen i 2006 der han har vært fram til nå.Tidligere har han vært spiller, spillerutvikler og hatt trenerjobber i Lyn, Tromsø og Asker. I tillegg har han jobbet ved NTGs fotballavdeling i ti år.

- Han er en kapasitet, og hans lange fartstid som spiller, spillerutvikler og trener blir viktig når han skal være med å utvikle både unge og etablerte spillere, sier leder i sportslig utvalg Raymond Johansen.

Sokolowski var profesjonell fotballspiller i 9 år i den polske eliteserien der han spilte for Pogon Szczecinca. Han har over 500 obligatoriske kamper for klubben han også var kaptein for.

I tillegg har han spilte for det polske landslaget (U-18, U-21, OL-lag, A-lag).

- Vålerenga hører med i toppen av norsk fotball. Som spillerutvikler er jeg opptatt av å ta vare på individet i lagidretten. Vi må få mest mulig ut av enkeltspilleren, sier Sokolowski.

Tidligere i vinter hentet Viking sønnen Tomasz Sokolowski gratis fra Lyn.

Diskuter Kaz Sokolowski her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere