RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 / Bjørgli og Bergersen

- Dette blir kvinnenes dans

Sist oppdatert:
Her er de tre damene som avgjør «Skal vi danse», mener Side2s lesere.

(SIDE2:) Den siste uken har over 2000 av Side2s lesere stemt på sine favoritter til kjendisdansen. Og før vi har sett dem svinge seg på parketten, er dommen klar: Det blir Tone, Susann eller Trude som vinner dansen i år.

SE TV 2s PROMO FRA PARKETTEN HER

Tone Damli Aaberge er spådd som suveren favoritt med 42 prosent av stemmene. Susann Bjerkrheim Goksør er en god nummer to med 20 prosent av stemmene. Mens Trude Mostue også har godt med tilhengere med 10 prosent av stemmene.

Stemmegivingen på mennene er heller lav, med en liten topp på Kristian Ødegård. Kristian selv har for øvrig stor tro på Trude Mostue i dansen:

- Puppene dine vinner , spøkte han med Side2 til stede under God kveld-Norges premierefest sist helg.

SE BILDENE FRA DANSEFORBEREDELSENE NEDERST

Heller ikke hos oddsmakerne har mennene klart å hevde seg som favoritter. Centrebet har Tone på topp, Unibet har Jeanette Roede mens Nordicbet holder en knapp på Susann. Elisabeth Andreassen er tippet i topp tre hos de to første, mens Tone er gjanganger i topp tre hos samtlige.

Nordicbet skiller seg ut med at hele deltagere tre er tippet som sterke utfordrere på tredjeplass, nemlig Trude Mostue, Jeanette Roede og Kristian Ødegård. Hos samtlige er Kristian Ødegaård mannen som er best rangert.

Dårligst tro har oddsmakerne på Steffen Tangstad og Eirik Newth.

SIDE2 TV: Se sistnevnte øve med kosteskaft her

«Skal vi danse» har premiere i kveld, med engelsk vals og cha cha på menyen. Deltakerne kommer til å få en myk start, ved at man ikke får stemme ut noen av dem i første program.

DETTE DANSER DE TIL

LES OGSÅ:

Intervju med Tone: - Vi er useriøse partnere
Intervju med Christer: - Ikke trist av dårlig odds

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere