RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er forferderlig trist

Foto: Alexander Winger/Erlend Aas
Sist oppdatert:
Tidligere lagkamerat fatter ikke hva som kan ha skjedd med kompisen.

Stabæk-spiller Tor Marius Gromstad har vært savnet siden lørdag morgen, da han gikk ut av brorens leilighet i Dalsbergstien på Bislett i Oslo.

Tidligere Stabæk-spiller Jørgen Skjelvik spilte med Gromstad i flere år, før Skjelvik gikk til Kalmar i Sverige før årets sesong. Han sitter i Sverige og følger fortvilet med på saken.

- Det er helt forferderlig trist, og det er vanskelig å sitte i Sverige og ikke kunne bidra i letingen, sier Skjelvik til Nettavisen.

- Lyser opp alle rom han kommer inn i
Skjelvik er like i villrede som alle andre i Stabæk-miljøet, og har bare positive ting å si om sin tidligere lagkamerat.

- Jeg har et veldig godt, positivt inntrykk av Tor Marius, sier Skjelvik.

- Han er en fantatisk fyr som lyser opp alle rom han kommer inn i, sier en preget Skjelvik til Nettavisen.

- Bare håper noen ringer
- Vi bare håper noen ringer med en eller annen informasjon, som i det minste kan lede letingen i riktig retning, sier Jonas Benkow, talsmann for Stabæk Support, til Nettavisen.

Det er opprettet en gruppe på Facebook for å organisere letingen etter Gromstad, hvor det fortløpende oppdateres hvilke områder det har blitt lett etter Gromstad i.

- Vi er desperate etter å finne ham, sier klubbens talsmann i denne saken, medisinsk ansvarlig Arne Røde, til Nettavisen.

- Vi har fått noen tilbakemeldinger i løpet av ettermiddagen, men disse er sjekket ut, og har vist seg å ikke være relevante, forteller Røde.

Politiet varslet taxier
- Vi har gjort de undersøkelsene vi kan, men vi er avhengige av tips fra publikum, forteller vaktleder ved Krimvakta hos Oslo-politiet, Ingunn Braseth, til Nettavisen.

Hun forteller at 22-åringen forlot brorens leilighet uten mobiltelefon og bankkort, og at det derfor er vanskelig å spore ham elektronisk.

- I samråd med familien og Stabæk-ledelsen har vi nå gått ut og varslet alle Oslo-taxiene og spurt om de har kjørt eller sett Gromstad, opplyser Braseth til NTB.

- Dra ut og let
- Vi leter overalt, blant annet i parker og på Sognsvann, sier supportertalsmann Benkow, som understreker at det beste er om ikke alle leter på de samme stedene, men sjekker Facebook-gruppen først.

- Dra ut og let, men sjekk altså gjerne listene først, sier Benkow.

Har lett i halve Oslo
Dette er noen av stedene det er søkt etter 22-åringen per kl. 18.15 søndag ettermiddag:

  • Bygdøy/Huk
  • Akerselva fra Sagene til Maridalen/Kjelsås
  • Bislett stadion mot Frognerparken
  • St. Hanshaugen
  • Blindern
  • Sognsvann
  • Marienlyst

(for siste oppdaterte søkeliste, se Facebook-gruppen «Leteaksjon: Tor Marius Gromstad»)

- Ber til gud
Flere av Stabæk-spillerne hjelper til i leteaksjonen, og tidligere Stabæk-profil Daniel Nannskog skriver på sin Facebook-profil:

- Ekstremt urolig for min venn Tor Marius! Dersom noen har sett noe eller vet noe, ring! Ber til Gud om alt går bra.

Mange sprer leteaksjonen på sosiale medier, og både Vålerenga og Lillestrøm har nevnt Gromstad på Twitter-profilene sine.

Landslagsspiller Tore Reginiussen skriver: «Håper inderlig Gromstad blir funnet i god behold!»

Har du informasjon om saken? Kontakt politiet på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere