RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er helt sinnssykt!

Foto: Paul Weaver
Sist oppdatert:
I sin første liveturnering noensinne banket Tommy Christensen (30) fra Kristiansand de tre siste verdensmesterne i poker og vant tur til Las Vegas og deltagelse i poker-VM.

Les mer om poker i vår pokerseksjon!

ELBOW ROOM (TV 2 Nettavisen): Joe Hachem vant poker-VM i Las Vegas i fjor og fikk 7,5 millioner dollar for seieren. Greg Raymer ble verdensmester i 2004 og fikk 5 millioner dollar. Chris Moneymaker vant VM i 2003 og fikk 2,5 millioner dollar.

Tommy Christensen vant ikke VM, men han banket Hachem, Raymer, Moneymaker og seks andre kvalifiseringsvinnere i TV 2 Nettavisens turnering på utestedet Elbow Room i Oslo natt til fredag. Belønningen er en plass i poker-VM i Las Vegas, en premie verdt rundt 70.000 kroner. Han hadde en knepen ledelse da han satset alle sjetongene på en hånd med konge og knekt mot Kristian Amdals A-9. Det fjerde av de fem felleskortene var en konge, og dermed vant Christensen turneringen.

- JAAAAAAAAAH! utbrøt sørlendingen spontant da seieren var sikret.

Det var et seiersbrøl du fortsatt kan høre om du stikker hodet inn ipå Elbow Room.

- Dette er helt sinnssykt. Way beyond belief!! jublet 30-åringen.

Han fikk umiddelbart skryt av den regjerende verdensmesteren, Joe Hachem.

- Helt ærlig, uten å blåse ham opp, så fort han fikk chips hadde han bestemt seg for å ikke involvere seg uten at han måtte, og uten at han visste at han ville vinne potten. Han spilte veldig rolig, veldig forsiktig og veldig aggressivt. Han var mitt førstevalg - jeg trodde at han ville vinne. Jeg skulle bare ønske jeg hadde veddet på det, sa Hachem til TV 2 Nettavisen.

Australieren oppsummerte Tommy Christensen slik:

- Han sa ikke et eneste ord hele kvelden, og da han vant klarte han ikke å slutte å skrike. Godt jobbet, Tommy!

- Det er helt utrolig å høre den forrige verdensmesteren si noe slikt, kontret Christensen.

Etter en god slurk champagne og seiersbilder til ære for fotografene, satte han seg ned for et seiersintervju med TV 2 Nettavisen. Han hadde åpenbart fortsatt problemer med å forstå hva han nettopp hadde gjort.

- Dette var min første liveturnering, og jeg møtte de tre foregående verdensmesterne i poker og vant. Det er helt sinnssykt! Chris Moneymaker! Greg Raymer!! Jeg har sett dvd-er med disse gutta dag ut og dag inn.Og så sitter jeg faen meg her og spiller min første liveturnering med de tre foregående verdensmesterne og vinner! Det er helt sinnssykt!

Han var i likhet med de andre finalistene nokså nervøs før finalespillet. Tommy fikk ikke sove natten før finalen, og regnet ikke med noe søvn natten etter seieren, heller. Men underveis viste han stoisk ro og imponerende tålmodighet. Christensen hadde chipledelsen helt fra hans knektepar stod mot Greg Raymers A-K tidlig i turneringen.

- Jeg følte at det gikk min vei hele tiden. Det var selvfølgelig veldig flaks da jeg gikk all-in med knektepar og han hadde ess og konge. Det anser jeg som veldig flaks. Men jeg doblet meg opp og fikk en veldig god start. Etter det følte jeg at jeg hadde veldig god kontroll, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Fortell leserne våre litt mer om deg selv!

- Jeg er fra Kristiansand, heter Tommy og er 30 år. Jeg er jævlig hes nå, av naturlige årsaker. Jeg har en sønn på seks og et halvt - hei, Kasper! Det er vel ikke så mye annet å fortelle. Jeg er veldig glad i poker, i alle fall nå - og jeg gleder meg noe j..lig til VM! Dette er jo helt sykt! gliser Christensen.

Og så legger han triumferende til:

- Jeg skal gjøre ære på TV 2 Nettavisen og komme til prispengene. Jeg kommer kanskje ikke på finalebordet, men jeg skal komme i prispengene!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere