*Nettavisen* Nyheter.

- Dette er ikke noe nytt

Foto: TV3

Kjendisene bryr seg ikke noe særlig om det som har kommet frem i Håvard Melnæs’ bok.

08.02.07 20:36

(SIDE2:) Norske kjendiser er ikke overrasket over hva Håvard Melnæs skriver. Og de lar det ikke påvirke deres forhold til kjendisbladet.

Bryr seg ikke
- Jeg er ikke så veldig opptatt av det. Jeg har egentlig ikke noe særlig forhold til Se og Hør uansett. De lar meg være i fred, og det håper jeg de forsetter med, sier Henrik Elvestad.

Har ikke opplevd dette
Gustav «Ludvigsen» Lorentzen lar ikke boken påvirke forholdet til bladet:

- Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg har ikke opplevd noe av det han skriver om. Og jeg baserer meg på min førstehåndskunnskap. Jeg får heller lese boken og se hva en annen har opplevd, sier han.

Ikke hatt problemer selv
Heller ikke Gaute Ormåsen har et dårlig forhold til kjendisbladet:

- De har vært snille mot meg. Noe av det første du lærer når du kommer i denne bransjen, er hvordan du skal forholde deg til dem. Jeg er snill mot dem, så er de snille mot meg. Så jeg har ikke hatt noen problemer med dem, sier popsangeren.

- Alle liker sladder
Jonas Rønning er ikke overrasket over det som har kommet frem.

- Dette er jo ikke noe nytt. Men det er bra at boka kommer ut, så vi slipper engelske forhold i Norge. Man har jo brukt lignende metoder i annen journalistikk, selv om de kanskje jobber med mer alvorlige ting enn hva slags bukser en kjendis har på ferie, sier komikeren.

Han forteller at han selv har drevet med lignende journalistikk - i skoleavisa. Den gang prøvde de å avsløre hva som ble sagt på lærerværelset.

- Vi er alle tittere. Alle liker sladder, sier han.

Får mye reklame
Sigrid Bonde Tusvik er mer overrasket over at VG har brukt fire sider på å skrive om boken, enn hva som står i den:

- Mediene gir den utrolig mye gratisreklame. Men alle vet jo at Se og Hør bruker sleipe metoder. Og det er forferdelig. Men det er modig at han skrev den, så vet folk hvordan det er, sier hun.

De fleste kjendisene Side2 var i kontakt med torsdag kveld, ønsket ikke å kommentere boken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.