RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er ikke paradis

(Tecmo Koei)
Sist oppdatert:
- Å ri på en trestamme i tanntrådbikini er ikke paradis, skrev sensurorganet om «Dead or Alive: Paradise». Nå angrer de.

Jentene fra slåssespillserien «Dead or Alive» har fått et ufortjent dårlig rykte takket være diverse tullete «sportsspill» med ensidig fokus på pupper og rumpe, og ditto lite fokus på spillbar underholdning.

Nå er Tecmo Koei i gang igjen, med PSP-spillet «Dead or Alive: Paradise». Spillet skal ifølge utvikleren være «paradis i lommeformat» hvor spillere kan flørte med, fotografere og utfordre jentene i diverse minispill.

Det amerikanske sensurorganet ESRB har hatt spillet inne til vurdering og var mildt sagt mindre begeistret. De beskrev spillet som fylt med «uhyggelig kikking» og «bisarr, misforstått forestilling av hva kvinner virkelig vil».

ESRB avsluttet beskrivelsen med følgende oppsummering:

– Paradis er ikke å ri på en trestamme i en bikini av tanntråd.

Uansett hvor korrekt denne beskrivelsen er eller ikke, ESRB har nå trukket tilbake den opprinnelige teksten og beklager at den ble publisert, skriver Eurogamer.

– Intensjonen med oppsummeringene er å tilby en nyttig, detaljert beskrivelse av spillets innhold som skal være så objektiv og informativ som mulig. Det er likevel mennesker som skriver teksten, og i dette tilfellet publiserte vi ved en feil en oppsummering som inneholdt subjektive uttalelser, sier talsperson Eliot Mizrachi i en kommentar.

Her kan du se traileren til «Dead or Alive: Paradise»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere