Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er mye å bære

Dommerne slaktet Esben Esther. TV-seerne slaktet dommerne.

- Sjelden har jeg følt meg så lettet som etter dansen, og sjelden så glad og takknemlig som etter publikums (deres) dom, skriver Esben Esther Pirelli Benestad i dansebloggen sin etter lørdagens «Skal vi danse».

Andre program i TV 2s dansekonkurranse ble også en tøff opplevelse for Esben Esther. Dommerne - med et lite unntak for Trond Harr - fulgte opp Trine Cleve Brochs kritikk av «transedansen» i første program.

- Kjønnsløst

- For meg er dette bokstavelig talt kjønnsløst, og koreografien ble bare et virvar, sa Tor Fløysvik, og etterlyste samspillet mellom det harde maskuline og det feminine runde i Esben Esther og Ingrid Beates quickstep.

De andre dommerne lot seg heller ikke imponere, hverken av transedansen eller ferdighetene i seg selv, og plasserte paret i skammekroken med bare ni poeng.

- Brukte 30 år
Da seerstemmene var talt opp, viste det seg imidlertid TV-seerne hadde plassert dansedommerne i skammekroken. Esben Esther og Ingrid Beate ble stemt fram til sikker plass, mens Jostein Pedersen og Michelle Lindøe måtte pakke danseskoene.

- Jeg brukte 30 år på å venne meg til meg selv, så kanskje dommerne trenger et program eller to til, smilte Esben Esther i programmet. I meldingen som ble lagt ut på dansebloggen grytidlig søndag morgen, gir «hin» uttrykk for at dansekonkurransen er en stor utfordring.

- Mange takk til alle
- Dette er mye å bære, mer enn jeg nok hadde tenkt. Jeg takker dere, tusen takker dere for at dere bærer med meg ... dere forstår nok at ingen knappest kan bære dette alene, skriver Esben Esther, som har mottatt mengder av både støtteerklæringer og negative tilbakemeldinger i bloggen sin i tiden etter dansepremieren. Legen fra Grimstad ser likevel framover:

- Nå går jeg for å danse tango.

Les hele meldingen her

» Her sjekker du alle dansebloggene

» Les alt om Skal vi danse her

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser