*Nettavisen* Nyheter.

- Dette er perfekt

Angelina Jolie og Brad Pitt scorer høyt på listen over hva som kan sies å være et ettertraktet utseende.

28.01.08 20:31

(Side2) Den perfekte kvinne er hun som har leppene og øynene til Angelina Jolie, brystene til Pamela Anderson, rupmen til Jennifer Lopez og nesen til Nicole Kidman melder News.com.au.

Se bildeserie under artikkelen

Plastiske kirurger
Undersøkelsen, som ble gjennomført blant 20.000 plastiske kirurger fra hele verden, kartlegger hva deres pasienter foretrekker.

Når det kommer til de perfekte bena kom både Tina Turners, Sharon Stones og Cameron Diaz' ben godt ut - så her er det bare å velge og vrake.

Flere som deltok i undersøkelsen poengterte at selv om de beundret Pamela Andersons bryster ville de ikke se ut som henne.

Den perfekte mannen
Den perfekte mannen er Brad Pitt, skal vi tro undersøkelsen. Nesten hele Pitt, fra topp til bunn, er ettertraktet og de kroppsdelene som pekte seg mest ut var nesen, magen og rumpen. Men han scoret også høyt i øye-, kinn-, hake-, leppe- og panne kategorien.

David Beckham har, ifølge undersøkelsen, de mest ettertraktede bena, mens Arnold Schwarzenegger har et brystparti som mange drømmer om.

Gravid?
Med dette resultatet er det grunn til tro at Angelina Jolie og Brad Pitt er et av de mest perfekte parene utseendemessig. Nå går det også rykter om at de venter nok et barn.

Les: Skjulte magen med vid kjole

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Annonsebilag