*Nettavisen* Nyheter.

- Dette går inn på oss

Les åpent brev fra Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad her.

12.05.11 11:38

Til alle Vålerenga-venner,

Dere skal alle vite at den siste tids resultater er noe som virkelig går inn på alle som er i a-troppen til Vålerenga. Vi er fullstendig klar over at resultatene har vært langt under pari den siste tiden, og dette toppet seg jo med kampen mot Kjelsås på onsdag.

Det går på selvfølelsen løs å være i en bølgedal som vi er nå, og det er en flau følelse å ryke for et 2. divisjonslag i cupen. Vi har alle store ambisjoner, og vi ønsker alltid å yte vårt beste for Vålerenga.

Vi tar på oss Vålerenga-drakta med stolthet og vet hvor mye denne klubben betyr for så mange. Derfor gjør det ekstra vondt når vi skuffer dere alle, men dere skal vite at vi er minst like skuffet selv. Det er ingen her som tror de er større enn klubben. Vi skjønner alle hvilken situasjon vi er i, og innser at vi per i dag ikke har vært gode nok.

I dag har spillergruppa hatt et eget møte hvor vi har fått luftet ut litt, for siste tids resultater er noe vi ikke kan være bekjent av. Det går selvfølgelig på selvtilliten løs at vi ikke vinner kamper, og det eneste som hjelper nå er knallhard jobbing. Alle i spillergruppa må gå i seg selv, og det skal vi.

Vi er veldig motiverte for at vi skal snu denne trenden. Vi har trua på det vi driver med i Vålerenga og vi ønsker å spille fotball på måten som vi var så gode til i fjor, men innser at vi kanskje må gjøre noen endringer nå for å få resultater. Til syvende og sist er resultatene viktigst, og vi må nå spille på oss selvtillit via gode resultater.

I Vålerenga er det sånn at vi sammen snur en dårlig trend. Vi skal alle jobbe knallhardt for at vi igjen kan feire tre poeng med våre trofaste supportere som vi vet vi har skuffet. Dette skal vi komme styrket ut av og det begynner med 16. mai-kampen mot Fredrikstad.

Ære være Vålerenga!

På vegne av spillergruppa i Vålerenga Fotball.

Kristofer Hæstad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.