RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette har ikke vært noen drøm

Vendela Kirsebom vil nå lære norske jenter å bli vakrere i sin nye bok «Beauty Bible». - Men dette var ingen drøm, avslører hun.

(SIDE2): I en gullfarget minikjole vil Vendela Kirsebom nå okkupere alle norske kvinners baderom med sine fantastiske skjønnhetstips i den 300 sider lange boken «Beauty Bible». Side2 møtte supermodellen under lanseringen på «House of Beauty» i Oslo onsdag.

LES OGSÅ:Vendela og Anettes beste tips

- Ingen drøm
Det er ikke grenser for hva norske kjendiser vil lære oss om dagen. Søndag denne uken er det premiere for Jan Thomas' «Fra Hollywood til Parkveien» på TV 2 Zebra. I november lanserer Pia Haraldsen boken «Pias bekjennelser» - en bok der forfatteren gir tips og råd til jenter som vil opp og fram i verden. Nå er Vendela klar med boken «Beauty Bible» - en guide til hvordan du kan bli vakrere.

- Dette har egentlig ikke vært noen drøm, men da Aschehoug ringte meg, og presenterte ideen i fjor, syntes jeg det hørtes veldig interessant og morsomt ut. På det tidspunktet var jeg i Los Angeles og New York, så da fant jeg ut av masse nye ting jeg kunne ha med i boken. Dette er jo uansett noe jeg har vært interessert i siden jeg var ung, forteller Vendela til Side2.

Verst med dårlige mascaraer
Supermodellen og tobarnsmoren avslører at hun har testet ufattelig mange produkter det siste året, og at hun ikke selv har hatt mulighet til å prøve alt. Ikke alt hun prøvde var heller like vellykket.

- Det er en del jeg ikke anbefaler, men det er ikke med i boken heller, ler hun.

Vendela bruker mascaraer som eksempel.

- Det verste er sånne mascaraer som fester seg under øyet, så fort du har tatt den på.

Hvilke produkter kan du anbefale?

- Secrets de Sothys og Eight Hour Cream er mine favoritter blant ansiktskremer. Lancôme Hypnose og Masterpiece fra Max Factor er favorittene blant mascaraer. Laura Mercier og Glo Minerals er favorittene blant pudder, men det er viktig å bruke børsten som hører til pudderet.

Hvorfor det?

- Du skal bruke børste fra det samme merket som du kjøper pudderet. Hvis du bruker andre koster, kan pudderet legge seg med et for tykt lag på huden. Ta litt pudder i lokket, og jobb det godt inn i kosten før du legger det på. Det skal jo ikke se ut som du har masse sminke på, vil vi ikke bare se ut som vi har fin hud da? undrer Vendela.

Det sies at skjønnhet kommer innenfra? Er du enig i det?

- Ja, det er klart at skjønnhet kommer innenfra, men denne boken handler om å fremheve det du allerede har. De får selvsagt mer rynker med alderen, men det er også mye du kan gjøre for å utsette rynkene. Huden blir også slik du spiser. Men det er riktig at hvis du ikke er vakker innenfra, blir du heller ikke vakker utenpå. Denne boken handler ikke nødvendigvis om det å bli vakrere. Det skal være morsomt. Du skal se de forandringene som skjer fra jeg setter meg i sminkestudio til jeg er ute på settet, sier hun.

Man kan også lett se om folk er lykkelige. Er du lykkelig?

Vendela smiler fra øre til øre - i sin nye gjennomsiktige blå topp fra den norske designeren Iselin Engan. Så svarer hun.

- Ja, jeg har det bra.

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere