RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette kan være en voldtektsmann

Natt til søndag 3. november 2013, ca kl 0345, forsøkte en mann å voldta en kvinne i området Frognerveien/Baldersgate i Oslo. Kvinnen satte seg kraftig til motverge. Gjerningsmannen stakk fra stedet, uvisst i hvilken retning.
Natt til søndag 3. november 2013, ca kl 0345, forsøkte en mann å voldta en kvinne i området Frognerveien/Baldersgate i Oslo. Kvinnen satte seg kraftig til motverge. Gjerningsmannen stakk fra stedet, uvisst i hvilken retning. (Tegning: Politiet)
Sist oppdatert:
Politiet går ut med denne fantomtegningen etter voldtektsforsøk på Frogner i Oslo natt til søndag.

Natt til søndag 3. november, cirka klokka 03.45, forsøkte en mann å voldta en kvinne i området Frognerveien/Baldersgate i Oslo. Kvinnen satte seg kraftig til motverge. Gjerningsmannen stakk fra stedet, uvisst i hvilken retning.

Cirka 30-35 år
Nå går Oslo-politiet ut med en beskrivelse av gjerningsmannen:

«Mannen: Ca 30 - 35 år, 180 - 185 cm høy, noe orientalske trekk med smale øyne og høye markerte kinnbein, sort kort hår, normal/muskuløs kroppsbygning.

Klesdrakt: Sort jakke, sorte bukser, hvit skjorte, hansker.

Språk: Gebrokkent østlandsdialekt/gebrokkent engelsk

Særkjenne: Intenst og stirrende blikk, mulig ruset på annet enn alkohol.»

Natt til søndag 3. november 2013, ca kl 0345, forsøkte en mann å voldta en kvinne i området Frognerveien/Baldersgate i Oslo. Kvinnen satte seg kraftig til motverge. Gjerningsmannen stakk fra stedet, uvisst i hvilken retning.

Har hørt om flere tilfeller
Politiet har fått tips om at en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte har kontaktet unge kvinner på gata i området Frogner/ Majorstua ved flere tilfeller de siste ukene. Mannen fremstår som pågående, tar direkte kontakt med fremmede kvinner og gir uttrykk for at han ønsker å bli med dem videre, opplyser politiet i en pressemelding.

Vil finne mannen
Politiet ber derfor om opplysninger som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen

I tillegg ber de om at kvinner som kan ha blitt kontaktet av en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte, tar kontakt med politiet.

Polititegningen er utarbeidet i samarbeid med fornærmede. Tegningen er ikke å betrakte som et portrett, men viser typelikhet og klesdrakt som gjerningsmannen var iført natt til søndag, understreker politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere