RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette må ha vært Norges dummeste tyver

TO TYVER: Tyvene skal til å bryte seg inn hos sikkerhetsselskapet, men vet ikke at de er kameraovervåket.
TO TYVER: Tyvene skal til å bryte seg inn hos sikkerhetsselskapet, men vet ikke at de er kameraovervåket. Foto: Østfold Sikkerhetsservice
Sist oppdatert:
- Vi måtte le litt av dette, sier Jon Bøckmann i Østfold Sikkerhetsservice, etter at innbruddstyver slo til mot vaktselskapet.

- De ble jaget av alarmen, og kom seg ikke inn, men å forsøke å bryte opp vinduet i en bygning der et vaktselskap holder til, er kanskje ikke det smarteste, sier Bøckmann til Fredriksstad Blad.

- Aldri opplevd
- Noe slikt har jeg aldri opplevd. Dette er jo den rene Olsenbanden-stil. Jeg tror vi må utnevne de to til Norges dummeste tyver, sier lederen for Østfold Sikkerhetsservice Alarm AS i Fredrikstad.

Og Jon Bøckmann vet hva han snakker om. I 20 år har han drevet med sikkerhet, og har flere tusen kunder i Fredrikstaddistriktet.

Politiet fikk bildene
- Jeg skjønner egentlig ikke at tyver prøver seg på slikt. De får jo et forvarsel allerede i form av et digert overvåkningskamera som er montert i taket, sier han. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

STIKKER AV: Her har alarmen gått, den ene innbruddstyven har stukket av, og den andre løper etter.


Da de to voksne innbruddstyvene forsøkte seg på baksiden av vaktselskapets bygning i Lislebyveien, gikk alarmen, og lyden av alarmen skremte dem bort.

Politiet bekrefter at de i ettertid har vært på besøk og fått utlevert videofilmen, og har overfor vaktselskapet gitt uttrykk for at tyvene er kjenninger av politiet.

Sak er nå opprettet, og innbruddsforsøket blir etterforsket.

SE VIDEO:Her skal tyvene til å bryte seg inn i sikkerhetsselskapet

 


Les flere saker i Fredriksstad Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere