RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette står til stryk

Sist oppdatert:
- Innsatsen i dag er ikke en Vålerenga-drakt verdig, sier VIF-treneren etter 1-4-tap mot Viking.

Vålerengas fikk en rimelig god start på kampen mot Viking da Lars Vincent Andersen sendte hjemmelaget i ledelsen etter åtte minutter.

- I føsteomgang fikk vi en tidlig scoring og var bra med i kampen de første 15 minuttene. De neste 20 minuttene var Viking klart best, før vi kom litt inn i kampen igjen mot slutten av omgangen, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Til pause var stillingen 1-1.

- I andreomgang skulle vi spille vårt eget spill, men var rett og slett ikke i nærheten av å kunne gjennomføre det. Vi gjorde feil både struktulrelt, posisjonelt og med bruk av ball. Vi ble rett og slett kontra i senk. Viking var gode. De er hardtkjempende og har gode enkeltspillere, men det er absolutt et lag som vi skal være på høyde med.

Kampen var et være eller ikke være i forhold til å få en god plassering i Carnegie Elite Tournament.

- Utgangspunktet i dag var at vi måtte vinne få å ha mulighet til å hevde oss i vår egen turnering. Det så ikke slik ut. Våre egne spillere stod til stryk i dag.

- Hvis ikke vi klarer å forsvare oss bedre enn det vi gjorde i dag, så løper tida ut for en del spillere. Vi må vise at vi har tatt noen steg. Vi kan ikke slippe inn de samme målene gang etter gang uten å lære av det, fortsetter Mikkelsen.

- Jeg mener at det som ble prestert i dag ikke er en Vålerenga-drakt verdig. Når vi er på hjemmebane, har et stort apparat som arrangerer turneringa for oss og har de beste lagene på besøk, må vi fremstå bedre. Vi må i hvert fall vise at vi vil. Det synes jeg ikke at vi gjorde i dag. Gutta skal får høre det nå, så får vi se om de klare å reise seg mot IFK Gøteborg på torsdag. Nå må de stå opp og vise hva de er laget av.

Onsdag er det spillefri i Carnegie Elite Tournament. Vålerenga møter IFK Gøteborg på torsdag.

Vålerenga - Viking 1-4 (1-1)
Vallhall Arena - 150 tilskuere

Mål: 1-0 Lars Vincent Andersen (8), 1-1 Kristoffer Haugen (21), 1-2 Eirik Jakobsen (50), 1-3 Eirik Jakobsen (51), 1-4 Christian Fredrik Trælnes (68)

Gult kort Vålerenga: Mathias Holmen, Ole Sandnes

Vålerengas lag: Jakob Faye - Mathias Holmen, Victor Johansen, Marcus Kveen, Fadi Aziz - Kamer Qaka (Soliman Aoudia fra 60), Andreas Lund (Ole Sandnes fra 50) - Ghayas Zaid (Shola Akinyemi fra 40) - Ahmed El-Amrani (Riki Alba fra 50), Chuma Anene (Monir Ben Mossa fra 67), Lars Vincent Andersen (Shåresh Ahmadi fra 50)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere