RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- DnB bommet på Røkke-verdsetting

Sist oppdatert:
Analytiker Kjell Erik Eilertsen i Alfred Berg mener at verdsettingen av Røkke-verdiene ble kraftig overvurdert av DnB Nor Markets. Dette er markedet nå i ferd med å ta inn over seg
Grunnlaget for prisingen av Røkke-verdiene ble lagt på verdsettingen til tilrettelegger DnB Nor Markets. Analysen til DnB Nor Markets var også grunnlaget for handelen i Røkke-aksjene etter de store finansielle krumspringene til finansmannen før sommeren.

Nå virker det som om markedet mener at verdsettelsen av eierandelene i Aker RGI ble kraftig overvurdert.

Ifølge Dagens Næringsliv mener analytiker Kjell Erik Eilertsen i Alfred Berg at analysen til DnB Nor Markets var gal. Han påstår at markedet nå er i ferd med å ta inn over seg at DnB Nor Markets verdsettelse på 1,9 milliarder kroner av Aker RGI, utenom Kværner-aksjene, var gal, og kraftig overvurdert.

Den siste tiden har Aker-aksjen fått svi på grunn av usikkerheten. Samtidig har aksjekursen til Aker Kværner og Aker Yards holdt seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere