RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Doblingskandidat

Sist oppdatert:
Fondsfinans mener elektronikkselskapet Kitron og adm. direktør Frode Berg er en doblingskandidat, som ser god vekst for utstyrsprodusenter innen elektronikk
Fondsfinans viser til gode vekstforventninger for internasjonale aktører som Flextronics, Solectron og Jabil, og tror dette også vil slå inn for Kitron, melder Finansavisen.

- Ordrereserven er den høyeste siden 2001. Selskapets 20 største kunder står for over 70 prosent av omsetningen. En generell oppgang i markedet vil også slå positivt ut for Kitron, sier analytiker Didrik Kjeldahl.

Han tror på en omsetningsvekst på 10 prosent neste år, uten vesentlige nye kontrakter.

Han mener Kitron kan klare seg i konkurransen med Asia ved å produsere mindre serier med variasjoner fra gang til gang, samt at Kitron har etablert produksjonskapasitet i Litauen.

Aksjen endte fredag på 4,82 kroner, noe som verdsetter selskapet til 605 millioner kroner. På bunnen i vår var aksjen nede i 1 krone.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere