RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drapsoffer i Sarpsborg tilhørte kriminelt miljø

Sarpsborg (NTB): Den kurdiske irakeren som lørdag ble funnet drept i Sarpsborg, tilhørte et kriminelt miljø i byen, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad. Politiet aner fremdeles ikke noe om hvem som har drept mannen.

Etter det Sarpsborg Arbeiderblad erfarer, bodde mannen i østfoldbyen, og han vanket i et kriminelt miljø der.

- Vi kan ikke gå ut med full identitet før de pårørende er varslet, sa politioverbetjent og etterforskningsleder Kai Andre Andersen i Østfold politidistrikt til NTB onsdag.

Den drepte mannen ble født i 1983. Ifølge SA kom han til Norge midt på 2000-tallet. Han fikk avslag på søknad om opphold og ble følgelig ikke norsk statsborger.

Politiet jobber nå med å kartlegge mannens omgangskrets og familie. Deler av familien bor i Irak, men politiet utelukker ikke at han også kan ha familie i Norge.

Opplysninger om at han hadde en skorpion-tatovering på halsen har vært viktig i arbeidet med å identifisere ham, og politiet mottok i dagene etter lørdag tips fra flere personer som bidro til å bekrefte identiteten hans. Opplysningene kommer både fra norske og kurdiske miljøer, opplyser politiet til avisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere