RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dropp aksjer, betal boliglån

Sist oppdatert:
Aksjestrateg Ivar Strompdal i meglerhuset ABG Sundal Collier mener du heller bør betale ned på boliglånet enn å plassere pengene i aksjefond nå
Rådet til Strompdal kommer etter at hovdeindeksen på Oslo Børs i det siste har satt nye rekordnoteringer som gjør oppgangen i året til en av de største for et enkelt år.

Tidligere denne uken gikk Norges største bank, DnB Nor ut å rådet sine kunder til å selge aksjefond, og nå råder en av Norges mest respekterte aksje-"spåmenn", aksjestrateg Ivar Strompdal i meglerhuset ABG Sundal Collier, vanlige folk til ikke å kjøpe aksjer i det hele tatt. Han mener det er bedre å betale ned på lån.

- Hvis man har et stort lån i forhold til inntekten, ville jeg heller øke avdragene og redusere nedbetalingstiden, enn å tenke så fryktelig mye på aksjer, sier Strompdal til Aftenposten.

Strompdal kommer samtidig ikke med noen dommedagsspådommer for aksjene, men sier til avisen at oppgang har stanset opp og kursene kan kanskje få en liten tilbakegang.

Dersom du ikke har større lån, men derimot penger til overs, så anbefaler Strompdal å fordele pengene mellom obligasjoner og aksjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere